Wiener putno osiguranje akcija – 20% popusta putem webshopa


Ako ste zadnji put propustili akciju putnog osiguranja, evo još jedne akcije za vaše sljedeće putovanje

Do kraja siječnja putem webshopa možete dobiti popust od 20% pri ugovaranju putnog osiguranja, a da bi to ostvarili prilikom kupnje u polje promotivni kod unesite kod za popust – POPUST20

Popust vrijedi i za jednokratno putno što je super za skijaše, ali i za godišnje putno koje je idealno za sve koji putuje više puta godišnje.

Ugovorite vaše putno osiguranje –> OVDJE

Što donosi polica Wiener godišnjeg putnog osiguranja?

  • Polica pokriva troškove liječenja u inozemstvu, a moguće je ugovoriti i dodatna pokrića poput osiguranja prtljage, osiguranje putnika od posljedica nesretnog slučaja, loma kosti i kašnjenja leta.

Polica putnog osiguranja pokriva troškove poput:

  • ✓ Nužnog liječničkog tretmana (stacionarno ili kliničko liječenje)
  • ✓ Lijekova i pomagala koje propiše liječnik
  • ✓ Prijevoza osiguranika od mjesta boravka do prebivališta osiguranika ili do bolnice u domicilnoj zemlji
  • ✓ Prijevoza osiguranika od strane službeno odobrene hitne službe radi osiguranikovog prihvata u najbližu bolnicu ili kod najbližeg raspoloživog liječnika
  • ✓ Stomatološke usluge za rješavanje akutne zubobolje

Uredi Wienerovog partnera, April asistencije, na raspolaganju su 0-24. Potrebno je samo nazvati kontakt broj, dati svoje podatke i opisati što se dogodilo, a asistencija će organizirati sve umjesto vas.

Putovanja su uvijek uzbudljiva i najčešće im se veselite, no koliko god se pomno pripremali za putovanje, neke vas stvari uvijek mogu neugodno iznenaditi. Ne dozvolite da vas te stvari izbace iz takta i pokvare putovanje. Bez obzira gdje putujete, ugovaranjem putnog zdravstvenog osiguranja osigurani ste od troškova liječenja u zemlji u kojoj boravite.