VOJVODINA S PUTOHOLIČARIMA – Ideš s nama? Novi termin


Ekipa, tko je za jedno druženje na putovanju u Vojvodinu? U organizaciji turističke agencije Jakopić Travel idemo na jedan kratki izlet u Vojvodinu pa ako ste za jedno fino druženje u 4. mjesecu rezervirajte brzo ovaj termin i vidimo se na busu za Novi Sad

Prvo termin od 1.4. do 2.4. je popunjen pa krećemo na još jedno ovakvo putovanje od 22.04. do 23.04. (subota i nedjelja)

Posjetit ćemo Novi Sad za mnoge najljepši grad u Srbiji, spavat ćemo u prekrasnom Jelen salašu gdje će nas uz večeru zabavljati tamburaši. Drugi dan ćemo skoknuti na degustaciju vina u vinariju Zvonka Bogdana. Na povratku prema Hrvatskoj posjetit ćemo još Suboticu i Sombor. 

A ovo je plan:

1. DAN

Polazak iz Preloga u 3:25 sati (stanica u centru, minimalno 10 prijavljenih), iz Čakovca s autobusnog kolodvora u 4:00 sata i iz Varaždina s parkirališta kod groblja u 4:30 sati, iz Zagreba (kod hotela Zovko) u 05:30 i vožnja prema Novom Sadu uz odmore na putu. Po dolasku polazak prema Petrovaradinu. Slijedi razgled jedne od najvećih sačuvanih tvrđava u Europi izgrađene tijekom 17. i 18. st., a ujedno i najveće utvrde na Dunavu… Slobodno vrijeme za individualni program. Poslijepodne slijedi šetnja gradom: Gradska vijećnica, Trg Slobode, katolička crkva Imena Marijina, Srpsko narodno kazalište, Vladičanski dvor bačke episkopije, Sinagoga, gradsko groblje. Vožnja prema Jelen salašu, smještaj. Večera na salašu uz tamburaše. Noćenje.

2. DAN

Doručak u restoranu salaša i odjava. Nakon doručka nastavak vožnje prema Palićkom vinogorju i posjet vinariji Zvonko Bogdan. Vinarija se nalazi na istočnoj obali jezera Palić, izgrađena je u stilu secesije karakteristične za tradicionalnu arhitekturu Palića. Slijedi standardni vođeni bilazak vinarije s degustacijom 3 vrste vina za one koji žele (uz doplatu). Mogućnost kupovine vina. Nastavak putovanja prema Subotici, najsjevernijem gradu Srbije, te prometnom i kulturnom središtu Bačke. Šetnja gradom: Gradska kuća, Sinagoga, crkva sv. Terezije Avilske, Rajhlova palača, Gradski muzej, Narodno kazalište. Slijedi vožnja prema Somboru, gradu koji i danas čuva patinu i šarm prošlosti, kojeg i danas oživljavaju fijakeri svojim prolaskom kroz perivoj čuvajući legendu o ljepoti grada koja je pjesmom opjevana i traje kao preporuka i dobrodošlica: “U tem Somboru svega na volju…” Po dolasku slijedi šetnja gradom: Županija (u kojoj se nalazi slika “Bitka kod Sente” Ferenca Ajzenhuta, te crtež “Sombor viđen očima ptice” arhitekta Branislava Jovina), Gradski muzej, Gradska – Varoška kuća i Magistrat, Gradska knjižnica, Trg Svetog Trojstva, Manastir Svetog Arhiđakona Stefana, Crkva Presvetog Trojstva (stara katolička crkva), Karmelićanska crkva (crkva s dva tornja), Kapela Svetog Ivana Nepomuka, Kronić Palača… Povratak prema Hrvatskoj predviđen je oko 17:30/18:00 sati s dolaskom oko 23/23:30 sati.

 

CIJENA ARANŽMANA:

  • 119,00 EUR u dvokrevetnoj sobi
  • 113,00 EUR u trokrevetnoj sobi

Aranžman uključuje:

  • prijevoz udobnim turističkim autobusom
  • stručna pratnja turističkog pratitelja
  • razglede prema programu
  • smještaj na bazi polupansiona u Jelen salašu – bogata svečana večera uz tamburaše
  • osiguranje od posljedice nesretnog slučaja u autobusu te organizaciju i provedbu izleta

Aranžman ne uključuje:

  • ulaznice u objekte tijekom infividualnih aktivnosti
  • troškove osobnih narudžbi
  • FAKULTATIVNA DOPLATA – razgled vinarije Zvonko Bogdan uz degustaciju 3 vrste vina – cca 9 EUR (prema važećem cjeniku Vinarije na dan dokaska)
  •  Doplata za jednokrevetnu sobu: 15 EUR

Informacije i rezervacije   isključivo putem telefona i e – maila ili u agenciji osobno: 040 396-090, 099 230 2223, info@jakopic-travel.hr