Verona i Venecija s PUTOHOLIČARIMA – Ideš s nama?


Ekipa, tko je za jedno druženje na putovanju u VERONU  I VENECIJU? U organizaciji turističke agencije Jakopić Travel idemo na jedan kratki izlet, pa ako ste za jedno fino druženje rezervirajte brzo ovaj termin u 3. MJESECU i vidimo se na busu za Veronu i Veneciju.

VERONA I VENECIJA S PUTOHOLIČARIMA

18.-19.03.2023.

Ovo je program putovanja:

1.dan: 18.03.2023.

Polazak iz Preloga u 4:00 sata (stanica u centru), iz Varaždina u 4:35 (parkiralište kod groblja) i iz Čakovca u 5:00 sati (Autobusni kolodvor). Vožnja u smjeru Italije uz pauze na putu prema potrebi. Po dolasku u Veronu- grad romatike i zaljubljenih slijedi kraća šetnja s pratiteljem putovanja do Arene – Piazza dei Signori – Piazza della Erbe i do Julijine kuće gdje se nalazi najpoznatiji balkon ispod kojeg je Romeo šaputao svojoj voljenoj najljepše riječi koje jedna žena može čuti. Tu je i spomenik Juliji pred kojim se cijeli svijet moli za ljubav, a zid nasuprot njega ispunjen je rukom ispisanim ljubavnim porukama koje su inspirirane ovim mjestom.  Slobodno vrijeme za ručak, šetnju i uživanje u ljepotama grada. U dogovoreno vrijeme polazak prema hotelu.

2. dan: 19.03.2023.

Doručak i odjava iz hotela u vrijeme prema dogovoru s vodičem. Odlazak autobusom do pristaništa Punta Sabbioni. Vožnja brodom do Trga Sv. Marka u Veneciji. Šetnja rivom robova do Mosta uzdisaja – Duždeva palača – katedrala Sv. Marka – Nove prokurative – Toranj sa satom – ulica Mercerie – most Rialto – tržnica. Nakon razgleda, slobodno vrijeme za osobne programe, posjet muzejima ili poznatu vožnju gondolom kanalima jednog od najljepših srednjovjekovnih gradova svijeta. Povratak brodom do Punta Sabbioni u kasnim popodnevnim satima – oko 17.30 sati. Polazak autobusa oko 18:00 sati prema Hrvatskoj uz kraća zaustavljanja na putu za odmor i osvježenje. 

CIJENA PUTOVANJA: 105,00 EUR / 791,12 KN

Cijena uključuje:

  • prijevoz turističkim autobusom
  • pratnju turističkog voditelja putovanja 
  • smještaj u hotelu 3/4* na bazi noćenja s doručkom
  • razglede prema programu
  • troškove organizacije i provedbe putovanja
  • osiguranje od posljedice nesretnog slučaja u autobusu

Cijena ne uključuje:

  • transfer brodom od Punta Sabbioni do centra Venecije i natrag – 15,00 € (obavezna doplata u Eur na licu mjesta)
  • boravišnu pristojbu 2-4 € po osobi (ovisno o regiji u kojoj će biti hotel; obavezna doplata)
  • troškove osobnih narudžbi

Preporučamo putno zdravstveno osiguranje.
Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica!
Aranžman je napravljen 22.01.2023. na bazi min. 45 putnika po autobusu i agencija zadržava pravo otkaza putovanja ili promjene cijene aranžmana u slučaju promjene kalkulativnih elemenata ili promjene tečaja te nedovoljnog broja putnika.
Za ovo putovanje vrijede opći uvjeti putovanja agencije Jakopić travel.

Informacije i rezervacije  isključivo putem telefona i e – maila ili u agenciji osobno: 040 396-090, 099 230 2223,  info@jakopic-travel.hr

Foto by Ingeborg Gärtner-Grein