Turkish Airlines predstavlja novu stopover uslugu – Istražite Istanbul na putu prema svojoj omiljenoj destinaciji


Turkish Airlines, jedna od najboljih svjetskih avio-kompanija, s ponosom najavljuje uvođenje svoje nove usluge stopovera u Istanbulu od danas (1.6.2023.). Ova usluga omogućuje putnicima iz Hrvatske da iskoriste svoje putovanje prema raznim destinacijama diljem svijeta kako bi istražili i uživali u prekrasnom gradu Istanbulu.

Od danas, putnici koji putuju iz Hrvatske prema odabranim destinacijama, uključujući Tajland, Singapur, Maleziju, Južnu Koreju, Japan, Kinu, Hong Kong, Vijetnam, Indoneziju, Šri Lanku, Maldive, Indiju, Nepal, Tunis, Maroko, Tanzaniju, Mauricijus, Sejšele, Južnu Afriku, UAE, SAD, Kanadu, Argentinu, Brazil, Kolumbiju, Panamu, Kubu, Venezuelu i Meksiko, mogu iskoristiti jedinstvenu priliku za kratki boravak u Istanbulu.

Ova ekskluzivna usluga stopovera omogućuje putnicima u ekonomskoj klasi da uživaju u jednoj besplatnoj noći u Istanbulu u hotelu s 4 zvjezdice, dok putnici u poslovnoj klasi imaju pravo na dva besplatna noćenja u hotelu s 5 zvjezdica. S minimalno 20 sati u tranzitu, putnici mogu iskoristiti svoje vrijeme i istražiti bogatu kulturu, povijest i znamenitosti grada.

Ova nova usluga Turkish Airlinesa omogućuje putnicima da iskoriste svoje vrijeme na tranzitu u Istanbulu i istraže sve što ovaj prekrasan grad nudi. Istanbul je poznat po svojoj jedinstvenoj mješavini istočnjačke i zapadnjačke kulture, a putnici će imati priliku istražiti njegove povijesne znamenitosti poput Aja Sofije, Plave džamije i Topkapi palače. Također mogu uživati u šetnji kroz uske ulice starog dijela grada ili uživati u bogatom gastronomskom iskustvu turske kuhinje.

Stopover u Istanbulu je sjajna prilika da putnici obogate svoje putovanje i stvore posebne uspomene na putu do svoje konačne destinacije.

Još više informacija o ovoj usluzi i uvjetima možete pročitati na službenim stranicama Turkish Airlines

Vodič za početnike o Istanbulu možete pročitati –> OVDJE