Tajland napokon ukida PCR test na dolasku


Od 1.5.2022. Tajland napokon ukida PCR test na dolasku te će se moći neometano putovati bilo gdje čim sletite u Tajland

Piše: Thaimer

Nažalost obveza da se registrirate za Thailand pass i dalje ostaje kao i obvezno putno osiguranje koje pokriva Covid liječenje  s minimalnim pokričem od 10000$ 

S obzirom da su od 1.4.2022. ukinuli i obvezu PCR test pred polazak za Tajland jedina prepreka koja vam ostaje je turisticka viza koju morate zatražiti u relativno udaljenoj i sporoj Budimpešti. 

Ukratko svi cijepljeni ( bez vremenskog limita kada ste cijepljeni ) mogu ući u Tajland samo s vizom bez testiranja prije puta ili po dolasku u Tajland. Nema više potrebe da rezervirate hotel na jednu noć s transferom i testom tkz Test&Go.

Svi putnici koji nisu cijepljeni takoder nemaju vise obvezu radite PCR test prije polaska niti ovaj na dolasku no i dalje moraju biti u karantenu 5 dana te rade PCR test na 5. dan. No i tu postoji iznimka, a to je da ste oslobodeni karantene ukoliko napravite PCR test unutar 72h prije polaska.
Sad zasto bi itko odlazio u Tajland i boravio 5 dana u karanteni umjesto da napravi PCR test prije polaska i bude oslobođen toga ?!?!