Stavili posao na čekanje i s klincima se otisnuli u pustolovinu života


Mlada obitelj iz Australije žive svoj san i san mnogih koji se vjerojatno nikada neće usuditi  krenuti na putovanje života. Bohannah (27) i Tye Gerritsen (30) odlučili su sa svoje troje djece privremeno zamijeniti tipičnu gradsku svakodnevicu s pustolovinom po australskm bespućima.

Gerritseni su kupili retro kamper i s klincima – četverogodišnjom Indianom, dvogodišnjom Archer i sedmomjesečnom Olive i krenuli živjeti svoj san.

“Za kamper smo dali 5.400 australskih dolara i uložili još gotovo toliko da ga opremimo nama po mjeri”, kaže ovaj pustolovni par.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Bohannah ☼ (@thesimplefolk_)

“Djeca su nevjerojatno poslušna i spremna na suradnju. Super su se prilagodili novim uvjetima života. Svaki nam je dan drugačiji, stalno nešto istražujemo i odlično se slažemo. Oboružali smo se slikovnicama jer nemamo ni TV ni iPad pa slikovnice dobro dođu za zabavu našoj djeci dok mi kuhamo”, kaže Bohannah te dodaje da su u sedam tjedana prešli 11.000 km.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Bohannah ☼ (@thesimplefolk_)

Još planiramo proputovati Queensland i Novi Južni Wales prije, no što se vratimo kući. Već planiramo iduće putovanje. Vjerojatno će to biti Novi Zeland. Privlači nas i Španjolska”, otkriva Bohannah.

“Ideja za ovo putovanje rodila se kada sam bila trudna s Olivijom. Prije nekoliko mjeseci potpuno nas je zaokupila i odlučili smo je realizirati”, kaže Bohannah i poručuje svima onima koje privlači ovakva vrsta života: “Ne morate prodati sve što imate kako biste kupili kamper i otisnuli se u pustolovinu. Ono što ćete doživjeti je neprocjenjivo”. Više fotografija obitelji Gerritsen možete pronaći na njihovom Instagram profilu.

Izvor: zivotistil.rtl.hr