Stari školski bus pretvorili u putujući bus


Mili i Marcos putuju sa svojim starim busem od Kalifornije do Argentine – Home sweet bus

Foto – panamericanbus/Instagram

Mili i Marcos imali su jedinstvenu ideju za svoj medeni mjesec kad su se vjenčali u veljači 2017. godine. Par je odlučio krenuti na putovanje kroz Sjevernu i Južnu Ameriku, od Kalifornije do njihove domovine Argentine. Tri dana nakon vjenčanja kupili su već modificirani školski autobus za putovanje. Napravili su samo nekoliko preinaka i za tjedan dana kasnije već su bili na putu.

U ovakvu vrstu putovanja su se zaljubili kada su radili 7 mjeseci u Australiji. Tijekom tog perioda uspjeli su sa ušteđevinom kupiti stari kombi i još dva mjeseca lutati Australijom. Nakon toga su ga prodali i odletjeli prema Aziji gdje su još 5 mjeseci putovali po Indoneziji, Japanu, Tajlandu, Indiji i Šri Lanki.

“Zaljubili smo se u ovaj nomadski način života, jednostavnost života na ovaj način i dnevna nesigurnost [da] ne znamo gdje spavati ili gdje ćemo se probuditi. Par je također volio “upoznavanje novih mjesta bez rasporeda i ne žurbe ali i susret s ljudima iz cijelog svijeta”.

Nakon završetka njihovog putovanja, odlučili su da će njihova sljedeća avantura biti putovanje po sjevernoj i južnoj Americi.

Njihovo putovanje i još više fotki možete pratiti —> OVDJE