Sex skandal u aviokompaniji: Piloti potajno snimali seks stjuardesa


Njemačku kompaniju Condor trese seks skandal. Njemački mediji objavili su da su piloti Condora tajno snimali stjuardese tijekom seksa u avionu, ali i – izvan letjelica… piše 24 sata.hr

Foto: Facebook – Condor

Njemačku kompaniju Condor trese seks skandal. U njemačkim medijima objavljeno je da su piloti Condora tajno snimali stjuardese tijekom seksa u avionu, ali i izvan radnog mjesta.

Piloti su se navodno međusobno počeli hvaliti eksplicitnim fotografijama i videozapisima svojih kolegica. Služba za informiranje kompanije Condor još je u lipnju upozorila na distribuciju tajnih videosnimaka.

 Očigledno je da su neki piloti tajno fotografirali i snimali ženske članove posade, materijal koji žrtve prikazuje u eksplicitnim seksualnim aktivnostima, citira njemački Focus detalje iz tog pisma.

Odjel za informiranje Condora dodao je da se kompromitirajuće snimke distribuiraju bez pristanka stjuardesa i upozorio ‘snimatelje’ na pravne posljedice – kaznu zatvora do dvije godine.

Ipak, iz frankfurtske kompanije poručili da još nemaju dokaza za pokretanje bilo kakvih sudskih sporova, odnosno da imaju tek osnovane sumnje o kojima su obavijestili zaposlenike.

Izvor blizak Condoru rekao je da su se stjuardese bojale reakcije javnosti ako odu u policiju, pa su slučaj oprezno prijavile čelnicima kompanije.