Sea Air uvodi novu zračnu liniju Osijek-London!


Ove jeseni, preciznije 09.11.2015. godine kompanija Sea Air, uz svoje dosadašnje linije, uvodi novu zračnu liniju Osijek-London-Osijek koja će biti na raspolaganju putnicima svakog ponedjeljka.

Uz svoje već postojeće zračne linije prema Njemačkoj kompanija Sea Air odlučila je uvesti  i konekciju s Londonom kao prepoznatu željenu destinaciju od strane putnika.

Inače Sea Air je objavio svoj službeni zimski red letenja – koji se može vidjeti i na službenoj web stranici  www.sea-air.hr . Kao što se i najavljivalo, Sea Air nikad nije ni planirao zadržati svoje linije samo sezonskima. Tako da od sredine listopada kreću  letovi za Stuttgart, Dusseldorf, Basel i Munchen preko Prištine i Mostara. Neke linije su stare i već poznate a neke naknadno ubačene kao prepoznate tražene destinacije.

Trenutno na raspolaganju Sea Aira stoje tri zrakoplova: Boeing 737-300 kompanije Maleth Aero, Saab 340 te poseban luksuzni Boeing 737 – VIP. Naravno ovo je tek početak. Kroz kratko vrijeme očekuje se i drugi Boeing, a konačni cilj je da Sea Air raspolaže vlastitim zrakoplovima.

„Iza nas je nekoliko odrađenih letova prema njemačkim destinacijama, nekoliko charter letova među kojima su let za Munchen povodom Oktoberfesta te poseban let za Prištinu povodom posjete Hrvatskog Gospodarskog izaslanstva Kosovu dok letovi Osijek-Mostar idu bez prestanka 3X tjedno.

Sea Air polako ali sigurno staje na vlastite noge i vjeruje da će kroz idućih par mjeseci opravdati sva očekivanja  putnika i ispuniti dana obećanja.“