Saudijska Arabija – Povratne aviokarte već od 60€


Ovo su trenutno najjeftiniji letovi za Saudijsku Arabiju iz nama susjednih država – Povratne aviokarte možete kupiti već od 60€

Kraljevina Saudijska Arabija se otvorila za turističke posjete tek u 9.mj. 2019. i prije turistički niste mogli ući u ovu zemlju. Izdavanje vize za turističke posjete je samo jedan mali dio projekta pod nazivom “Vision 2030” gdje se Saudijska Arabija želi otvoriti svijetu.

Wizzair je otvorio linije za Saudijsku Arabiju iz Beča, Budimpešte i Venecije

Iz Beča možete za : Dammam, Riyadh i Jeddah

Iz Budimpešte možete za : Dammam, Riyadh i Jeddah

Iz Venecije možete za : Riyadh i Jeddah

Trenutno najjeftinije cijene se nude iz Beča za Dammam. Povratne aviokarte možete kupiti već od 60€. U cijenu su uključene sve pristojbe zračnih luka i ručna prtljaga (ruksak – 40 x 30 x 20 cm). Ako želiš dvije ručne prtljage (ruksak + kofer 55x40x23 – 10kg) potrebno je uplatiti priority boarding (17€ po smjeru)

Aviokarte su u ograničenim količinama, a možete ih kupiti —> OVDJE

Datumi putovanja:

Aviokarte po ovim cijenama možete kupiti kroz cijeli 1. i 2.mj

  • Najjeftiniji smještaj možete rezervirati preko stranice LOCK TRIP—> Za dodatni popust kad se registrirate unesi KOD –>  8FIUY
  • Viza – Cijena evize je 140 dolara – Viza je multiple i vrijedi godinu dana + u vizu je uključeno i zdrastveno osiguranje. Za vizu možete aplicirati –> OVDJE . Viza se dobije na vašu email adresu doslovno nakon dvije minute.
  • Bez rentanja auta u ovoj zemlji nemojte ni pomišljati. Auto možete rentati –> OVDJE

Što smo mi sve posjetili na putovanju u Saudijsku Arabiju možete vidjeti na našem instagramu pod sekcijom Highlights