Ryanair pokrenuo “Covid-19 Travel Wallet”


Ryanair je pokrenuo “Covid-19 Travel Wallet” koji je dostupan samo u aplikaciji Ryanair. Putnici sada mogu učitati svoje negativne PCR testove, potvrde o cijepljenju ili druge Covid dokumente koji će biti potrebni za putovanja u EU ovog ljeta.

Ryanair je uvjeren da će EU-ov program uvođenja cjepiva ukloniti trenutna ograničenja putovanja u EU za vrijeme školskih praznika (od lipnja do rujna), a u međuvremenu putnici mogu iskoristiti Ryanairov “Covid-19 Travel Wallet”  u kojem će biti smještene sve Covid putne isprave na jednom mjestu što olakšava prezentaciju u zračnim lukama na dan putovanja.

Direktorica marketinga Ryanaira, Dara Brady, kaže:

„Jako smo zadovoljni što smo lansirali Ryanair C-19 wallet dok se pripremamo za povratak obiteljskih praznika u ljeto ‘21. Mnogi će uzeti svoj prvi odmor nakon više od godinu dana, pridržavajući se novih putnih smjernica, a ovaj putnički novčanik C-19 omogućava kupcima da pohrane sve svoje Covid dokumente kao što su rezultati PCR testova, obrasci za lociranje putnika i potvrde o cjepivima na jedan mjesto s nula frke ili papira zbog kojih biste se trebali brinuti.