Rezerviraj ljetovanje na vlastitom otoku, svjetioniku, igluu ili pak u avionu


Jedinstveni doživljaj u neobičnim smještajnim objektima Booking.com-a. Povijesna palača, svjetionik, iglu ili pak avion? 

Booking.com, globalni lider u povezivanju putnika s najvećim izborom smještajnih objekata koji uključuju više od 30 različitih vrsta objekata, uključujući hotele, apartmane, vile, hostele, farme, bungalove i brodove, neće razočarati ljubitelje neobičnog smještaja. BIlo da ste odmalena sanjali ljetovanje na vlastitom otoku, noćenje u svjetioniku, igluu ili pak prizemljenom avionu, Booking.com pruža vam mogućnost ostvarenja tih snova. Želite li prvi sljedeći odmor pamtiti do kraja života, ne morate daleko putovati jer su vam neka od tih jedinstvenih iskustava nadomak ruke!

Ljubitelji povijesti – pažnja!

Zaljubljenici u povijest i kulturu na svojem odmoru mogu uživati u povijesnom raju u samom srcu Splita – Palace Judita Heritage Hotelu iz 16.stoljeća. Već će prvi korak u dvorište ove jedinstvene palače,  smještene nedaleko od Dioklecijanove, odisati mirisom nekih davnih dana. Tome dojmu doprinose i panoramski pogledi na trg, ogoljeni kameni zidovi kojima toplu notu daje elegantan i luksuzan namještaj.

Vlastiti otok i svjetionik? Zašto ne!

Volite Dubrovnik, ali ne i gužvu? Lighthouse Greben pravo je mjesto za vas. Objekt se nalazi na istoimenom otoku, naspram poluotoka Lapada. Grad je udaljen samo 15 minuta od vas, a ipak možete nesmetano uživati u vlastitoj oazi mira i tišine, okruženi morem.

svjetionika

Ledena čarolija u Finskoj

Ako niste ljubitelj ljetnih vrućina, mora i plaža ili jednostavno trebate osvježenje – što kažete na bijeg u ultimativnu zimsku idilu? U finskom Hotelu Kakslauttanenu možete odsjesti u pravom igluu i doživjeti magičnu polarnu noć i uživati u istinskoj sniježnoj idili.

Jedinstveno iskustvo za sve koji su sanjali o pilotskom pozivu

Za ljubitelje aviona, Booking.com nudi jedinstveno iskustvo – noćenje u bivšem Boeing 747 jumbo jetu u Stockholmu. Probudite se u luksuznom apartmanu u prenamijenjenoj pilotskoj kabini, nazdravite na balkonu s panoramskim pogledima na aerodromsku pistu i isplanirajte gdje ćete odletjeti u novu avanturu.

airplane