Putovanje u središte sebe


Mind, Body & Spirit retreat – „Waking up your 6 Senses“

Gdje god da putujemo ili ne putujemo naša duša je na putovanju kroz vječnost. Svaki trenutak je mogućnost za otkrivanje života i jedini smisao i jest putovanje. Krajnjeg cilja nema. Cilj je biti živ SADA i OVDJE i cijelim bićem doživjeti baš to što se događa sada.

Međutim kad putujemo i upoznajemo nove krajolike, ljude, situacije, jela, boje, klime i kulture itd. imamo puno veću šansu bolje upoznati sebe i život. Zamislite da svaki dan jedete isto jelo…nakon nekog vremena zapravo više i ne znate kakav je okus, jer s ničim ne možete usporediti.

Ili npr. ako živimo na rajskom i divnom mjestu, a nismo vidjeli i doživjeli ništa drugo, raj možemo doživjeti kao nešto potpuno obično, pa čak i dosadno. Sve ovisi o našem unutarnjem doživljaju, a on ovisi o našoj percepciji i iskustvima kroz koja smo prošli.

Putovanje na kakvo vas pozivam uključuje divne krajolike i mogućnost da probudite svojih 6 osjetila te počnete putovati kroz život na potpuno novi način. Ovo putovanje će vam omogućiti da osjetite gdje vaša duša želi putovati, otkrit ćete na koji način vidjeti čaroliju u životu i kako osluškivati znakove na putovanju kroz život i povezati se sa 6. osjetilom – intuicijom.

Putovanje će uključivati različite energetske vježbe, meditacije, yogu, procese osvještavanja, ples, svjesni dah i puno drugih čarolija koje će vaše biće probuditi na nov način.

Više detalja klikom na link.

Iva Solarević Jeličić, www.solar-spirit.net