Prizemljen avion jer je supruga ulovila u nevjeri


Na letu za Bali –  Žena je odlučila ‘pročačkati’ po suprugovom mobitelu dok je on spavao. Našla je neprimjerene poruke i podivljala. Izbacili su je iz zrakoplova…

Naizgled rutinski let od Dohe do Balija prisilno je zaustavljen nakon što je jedna žena otkrila da ju suprug vara. Naime, muškarac je zaspao, a supruga je na njegovom mobitelu pronašla dokaze o nevjeri.

Počela je divljati i probudila ga, a njihovoj svađi svjedočili su ostali putnici. Djelatnici u zrakoplovu Qatar Airwaysa pokušali su smiriti podivljalu ženu, no bezuspješno, piše australski portal news.com.au.

Pilot je u tom trenutku odlučio prisilno sletjeti i izbaciti iranske supružnike s kojima je bilo i njihovo dijete. Iskrcani su u zračnoj luci Chennai u Indiji, a zrakoplov je nastavio svoj put do Balija. S druge strane, obitelj se preko Kuala Lumpuru vratila u Dohu.

Oglasili su se iz indijskih Središnjih snaga sigurnosti i potvrdili incident u zrakopolovu, dok iz Qatar Airwaysa nisu htjeli komentirati slučaj zbog ‘poštivanja prava svojih putnika’.

Izvor: 24sata.hr