Povratne aviokarte iz Beča za Cipar već od 9€


Super jeftini letovi iz Beča za Cipar već od 9€

Irska low cost aviokompanija Ryanair i Laudamotion trenutno nude aviokarte u jednom smjeru iz Beča za Cipar (Paphos) već od 15€, povratna je vaša 30€U ovu cijenu su uključene sve pristojbe zračnih luka i jedan komad ručne prtljage dimenzija 55x40x20 cm težine 10 kg i jedan još manji dimenzija 35 x 20 x 20 cm. Karte su u ograničenim količinama, a mogu se kupiti–> OVDJE  (cijena ako nemate American Express karticu)

Ako imate American Express karticu dobit ćete popust i te iste karte dobiti za samo 9€. (moguća kupnja i sa tuđom karticom)

Aviokarte po ovim cijenama kupujete –> OVDJE

*Imajte na umu da se aviokarte po ovim cijenama nekada rasprodaju u roku od 1h, zato budite brzi s kupnjom jer su karte u ograničenim količinama – za svaki datum ih ima tek nekoliko

*ako imate problem sa jezikom kod kupnje karata – desna tipka –> prevedi na engleski ili hrvatski

Datum putovanja:

03.06. – 05.06.

03.06. – 12.06.

05.06. – 12.06.

  • Aviokarte su u ograničenim količinama
  • Kad kupite karte, nemojte zaboraviti da morate na web stranicama Ryanair napraviti online check-in. Ako to ne napravite u zračnoj luci će vam naplatiti izdavanje boarding pass-ova.
  • Hotelski smještaj možete rezervirati OVDJE
  • Jeftiniji smještaj možete rezervirati preko stranice Airbnb – za popust od 40 dolara se morate registrirati preko sljedećeg linka –  LINK ZA POPUST