Postani STA ambasador na Instagramu i osvoji bon od 4.000 KN


Koristiš svaku priliku za putovanje ili barem za izlet u susjednu državu? Uvijek tražiš niske cijene avio karata? A na putovanjima loviš prekrasne poglede i prvoklasna iskustva koja ovjekovječiš fotografijom i tako stvoriš pamćenje s putovanja koje će trajati zauvijek – čak i ako ga objaviš na Instagramu?

Traži se više ambasadora STA putovanja koji će na svojim Instagram profilima putnička iskustva povezati s dobro poznatim hashtagom #allwedoistravel i STA zaštitnim znakom. 

Pozivamo više ambasadora da sudjeluju. A kako znaš da ambasador možeš postati i ti?

  • Instagram ti je u malom prstu. Koristiš ga redovito, znaš čemu služe #, a sa svojim followerima voliš dijeliti svoje trenutke s putovanja
  • Voliš putovati i istraživati. Ne tražimo samo iskusne putnike koji se mogu pohvaliti brojnim pečatima u putovnici. Veselimo se i onima koji su već krenuli u svijet, no nisu još imali vremena ili mogućnosti posjetiti većinu destinacija s bucket liste.
  • Korištenje STA usluga u prošlosti nije preduvjet za sudjelovanje.

Obveze ambasadora

Želimo da je naš ambasador aktivan, no bez brige, obećajemo da tvoje aktivnosti neće previše opterećivati tvoj privatni život. Razumijemo da avanturistička duša treba dovoljno slobode da istražuje i crpi inspiraciju za rad. 😉

Obveze:

Ambasador barem jednom tjedno na svojem Instagram profilu napravi

  • objavu u koju stavi hashtag #STAambasador, #allwedoistravel i označi naš profil @staputovanja
  • story objavu u koju stavi hashtag #STAambasador

i tijekom trajanja naše suradnje napravi barem 1 Instagram takeover na profilu STA putovanja.

Tijek cijele suradnje s ambasadorima

  1. korak: do 14.6.2019. prikupljamo prijave za ambasadore STA putovanja
  2. korak: od 22.6. do 22.9.2019. odvijaju se aktivnosti ambasadora
  3. korak: na kraju drugog koraka će STA putovanja kao organizator kampanje izabrati 5 ambasadora koji su bili najbolji te njihove doprinose objaviti na Facebook profilu STA putovanja. Od 25.9. do 2.10.2019. će publika lajkanjem izabrati pobjednika
  4. korak: 2.10.2019. ćemo objaviti pobjednika

Što će ambasador dobiti?

Ambasador koji će na društvenom profilu STA putovanja od strane publike dobiti najveći broj lajkova dobit će bon u vrijednosti od 4.000 kn. Svi ostali ambasadori koji izvrše sve obveze dobit će bon u vrijednosti od 150 kn.

Kako se odvija prijava?

Ispuni upitnik i reci nam nešto o sebi. Želimo te upoznati. Bez brige, upitnik će ti uzeti samo 5 minuta. Prijave prikupljamo do 14.6.2019.!

Ispuni upitnik –> OVDJE

Sve pojedinosti natječaja Ambasadori STA putovanja možeš pročitati u Uvjetima i pravilima.