Pariz – Povratne aviokarte iz Hrvatske već od 13€


Super cijena za Pariz – povratne aviokarte možete kupiti za samo 13€

UPDATE – SVE KARTE PO NAJNIŽIM CIJENAMA SU SE RASPRODALE

Irska low cost aviokompanija Ryanair trenutno nudi povratne aviokarte iz Zadra za Pariz(Beauvais) za smo 35€U ovu cijenu su uključene sve pristojbe zračnih luka i jedan komad ručne prtljage dimenzija 55x40x20 cm težine 10 kg i jedan još manji dimenzija 35 x 20 x 20 cm. Karte su u ograničenim količinama, a možete ih kupiti–> OVDJE  (cijena ako nemate American Express karticu)

Ako imate American Express karticu dobit ćete popust i te iste karte dobiti za samo 13€. (moguća kupnja i sa tuđom karticom)

Aviokarte po ovim cijenama kupujete –> OVDJE 

*Imajte na umu da se aviokarte po ovim cijenama nekada rasprodaju u roku od 1h, zato budite brzi s kupnjom jer su karte u ograničenim količinama – za svaki datum ih ima tek nekoliko

*ako imate problem sa jezikom kod kupnje karata – desna tipka –> prevedi na engleski ili hrvatski

Datum putovanja:

07.10. – 14.1o.

10.10. – 14.10

  • Kad kupite karte, nemojte zaboraviti da morate  na web stranicama Ryanair napraviti online check-in. Ako to ne napravite u zračnoj luci će vam naplatiti izdavanje boarding pass-ova.
  • Shuttle bus iz zračne luke Beauvais do grada možete rezervirati OVDJE
  • Hotelski smještaj možete rezervirati OVDJE
  • Jeftiniji smještaj možete rezervirati preko stranice Airbnb – za popust od 30 dolara preko ove stranice nam se javite na našu e-mail adresu
  • Lonley Planet vodič za Pariz možete kupiti OVDJE