Palma de Mallorca – Povratne aviokarte već od 19€


Super cijene iz Graza za Mallorcu u 8. mjesecu – Povratne aviokarte možete kupiti za samo 19€

Pratite nas i na našem instagramu i youtube kanalu

Aviokarte

Irska low cost kompanija Ryanair i Laudamotion trenutno nude povratne aviokarte iz Graza za Mallorcu za 40€U ovu cijenu su uključene sve pristojbe zračnih luka i jedan komad ručne prtljage dimenzija 55x40x20 cm težine 10 kg i jedan još manji dimenzija 35 x 20 x 20 cm. Karte su u ograničenim količinama, a po ovim cijenama se mogu kupiti—> OVDJE  (Cijena ako nemate American Express karticu)

Ako imate American Express karticu dobit ćete popust i tu istu kartu dobiti za samo 19€. (moguća kupnja samo jedne karte po ovoj cijeni)

Aviokarte po ovim cijenama kupujete –> OVDJE 

*Imajte na umu da se aviokarte po ovim cijenama nekada rasprodaju u roku od 1h, zato budite brzi s kupnjom jer su karte u ograničenim količinama – za svaki datum ih ima tek nekoliko

*ako imate problem sa jezikom kod kupnje karata – desna tipka –> prevedi na engleski ili hrvatski

Datum putovanja:

16.08. – 23.08.

20.08. – 23.08.

20.08. – 30.08.

27.08. – 30.08.

  • Aviokarte su u ograničenim količinama, zato požurite sa kupnjom
  • Kad kupite karte, nemojte zaboraviti da morate na web stranicama Ryanair napraviti online check-in. Ako to ne napravite u zračnoj luci će vam naplatiti izdavanje boarding pass-ova.
  • Hotelski smještaj možete rezervirati OVDJE
  • Smještaj možete rezervirati i preko stranice Airbnb – za popust na prvi booking od 35 eura se morate registrirati preko sljedećeg linka –  LINK ZA POPUST