Ostavila dečka, kupila kamper i sad putuje sa svojim psom


24-GODIŠNJA Sidney Ferbrache putuje po SAD-u sa svojim psom. Iza sebe ima vezu s dečkom koja je neslavno završila. Posao nije napustila, već radi putem interneta s mjesta gdje parkira svoj kamper piše index.hr

Vozilo je preuredila sama i prilagodila ga nomadskom načinu života. Tako je Sidney postala prava inspiracija ljudima širom svijeta koji bi napravili radikalne promjene.

Sidney je radila tri posla i još nekoliko dodatnih kako bi zaradila za kombi. Potom je kupila fotoaparat i stativ pa danas s fanovima dijeli prizore iz svoga novog života.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Sydney Ferbrache (@divineontheroad)

Na putovanja ne ide sama

Nakon prekida, željela je dokazati svijetu da je sasvim sposobna za jedan ovakav pothvat. Ipak, na putu je prati pas Ella, a njihov zajednički Instagram profil iz dana u dan ima sve više pratitelja.

Obišla je više od 20 država

Prva avantura dogodila se pri odlasku u Južnoafričku Republiku.

“Željela sam se zabavljati i za to sam sebi dovoljna. Usput sam obavila trotjedno istraživanje o sigurnosti žena širom Južnoafričke Republike”, navodi Sidney, a prenosi Bored panda.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Sydney Ferbrache (@divineontheroad)

“Kada sam svoje namjere priopćila roditeljima, ostali su skamenjeni od šoka. Ljudi u mom okruženju bili su vrlo zabrinuti. Ipak, znala sam da će sve biti u redu. Kada sam se vratila sa svoga prvog putovanja, bilo mi je jasno da sam rođena za ovakve avanture. To mi je potpuno promijenilo život, objašnjava Sidney.

Kupnja kampera

Na svoje prvo putovanje krenula je s tadašnjim dečkom. Avantura je trajala skoro godinu dana. Kamper su kupili za 18.000 dolara, a potom su u njega uložili još 10.000. Međutim, ubrzo su se rastali zbog različitih ambicija.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Sydney Ferbrache (@divineontheroad)

Pas Ella – zvijezda Instagrama

Radila je tri posla nakon prekida i uštedjela novac za novi kamper. Pokrenula je blog o svojim avanturama, a  u rujnu 2018. godine krenula je na put. U međuvremenu joj se pridružio zlatni retriver Ella i od tada su nerazdvojne. Zajedno su obišle više od 20 država.

Sidney je inspiracija budućim avanturistima

“Ovako planiram živjeti sljedeće tri do pet godina. Prošlo je godinu dana od početka, a u sljedeće dvije napokon ću znati hoće li avantura na kotačima biti moj život”, objašnjava Sidney i dodaje da se nije pokajala zbog svoje odluke.

“Ne znam što donosi budućnost i kada ću se napokon zaustaviti. Također, ne želim sebi nametati ideju o stalnom putovanju”, iskrena je Sidney.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Sydney Ferbrache (@divineontheroad)