NAJAVA: Putopisno predavanje Camino de Santiago


“Ljudiiiii Camino sezona uskoro počinje! Dođite na predavanje 11.04.2024 u 18h u knjižnicu (Šubićeva) A. Cesarca u Zagrebu i riješite se svih strahova i nedoumica oko početka planiranja vašeg Camina!
Iza mene su 4 prijeđena, a uskoro nadam se i peti i rado ću podijeliti korisne trikove i savjete kako proći jeftino, veselo i skoro pa bezbolno. Dobra je vijest da od ovog užurbanog načina života postoji mjesto za bijeg, odmor i predah iako čudno zvuči jer vas čeka ugodna šetnjica od 800km ili nešto više ili manje… kako vi odaberete.
Predivan Camino očekuje vaše korake, a cilj ovog predavanja je ukloniti vam strahove i nedoumice da slobodno i opušteno krenete u ovu ludu avanturu.
Saznat ćete korisne informacije, moći postaviti pitanja i dobiti još jaču želju da uskoro stavite taj ruksak na leđa i počnete izgovarati vaš prvi službeni Buen Camino pozdrav!
Kada sam krenula na svoj prvi Camino nisam ni slutila da ću planirati i peti, ali sam znala da to iskustvo želim podijeliti dalje i da mogu biti od pomoći svima kojima je želja krenuti na Put.
Svi smo prošli prvu fazu: želja-strah-pitanja… pozivam vas da prijeđete u fazu broj dva: vaš prvi korak na Caminu!
Vidimo se!
 
Predavač: Nina Banić