NAJAVA: Putopisna tribina: Kako jeftino putovati


 15.02.2017. u 18:00h u knjižnici Dugave, Ulica sv. Mateja 7, Zagreb održat će se putopisna trbina na temu “Kako jeftino putovati”

Na prvom dijelu predavanja u Knjižnici Dugave skupilo se jako puno ljudi, dvorana se brzo popunila i trebala su dodatna mjesta za sjedenje. Pričali smo o odabiru destinacije i podijelili su se brojni korisni savjeti vezani uz odabir i plaćanje transporta, pogotovo avionskog.

Drugi dio predavanja više će se fokusirati na smještaj i kreativne načine pomoću kojih se može pronaći najpovoljnija opcija za vlastito putovanje. Na ovom ćete predavanju saznati kako organizirati vlastito putovanje na što povoljniji način, gdje pronaći informacije koje vam trebaju i na što obratiti pažnju kod planiranja putovanja.

Tema je vrlo opširna, a savjeta mnogo pa je predavanje je podijeljeno u dva dijela. Sad već znate da ćete za njega trebati odvojiti skoro 2 sata i da vam niti u jednom trenutku neće biti dosadno.
U maloj dvorani Knjižnice Dugave i kroz manju grupu nego do sada, kombinirati ćemo predavanje s ugodnim druženjem i odgovoriti na sva vaša pitanja. Ako ste već bili na ovim predavanjima, dođite na druženje, da se podsjetite ili pošaljite poziv prijateljima za koje znate da jedva čekaju nekamo otputovati – a skoro svi smo takvi! 🙂

Svi koji dođu sigurno će na kraju predavanja imati dovoljno linkova i informacija da sami poslože cijenom pristupačno putovanje baš po svom guštu.

Predavač: Dijana Habjan

Facebook event