NAJAVA: Moja Afrika – Uganda – putopisno predavanje


PUTOPISNO PREDAVANJE – STA putovanja, Ulica Andrije Hebranga 22, Zagreb, srijeda 07.11.2018. u 18 sati  – Ulaz besplatan

Putopisno predavanje Dragice Kopjar, predsjednice udruge Plavi anđeo. Ulaz je slobodan, a donacije za projekte udruge u Ugandi uvijek su dobrodošle. 

Dragica Kopjar putuje u Afriku od 2011.g, volontira i radi humanitarno, gradi i obnavlja Osnovne škole u Ugandi, školske kuhinje, opskrbljuje škole sa školskim priborom i uniformama, vodi projekt sponzorstava siromašne djece, postavlja tankove za pitku vodu, organizira besplatne obroke u slamu putem pučke kuhinje, kupuje hranu, dekice i madrace za djecu u slamu, a najnoviji projekt na kojem radi i prikuplja donacije je gradnja dječjih igrališta u sklopu Osnovnih škola, te izgradnja osnovne škole Tukulu Umea u Busagaziju. 
Često putuje i u Indiju, te u Nepal gdje volontira u sirotištima, a ima i iskustvo volontiranja u Kući Majke Tereze u Kalkuti 2014.g..

Dragica će nam pričati svoju priču kroz mnoštvo fotografija, a i video filmića, kako je doživjela svoju Afriku, točnije Ugandu kroz sve ove godine. 
Dobrodošli ste svi zainteresirani!