Nagradni natječaj: Putovanje kroz moje oči


Za sve putnike, video entuzijaste i sve one kojima nedostaju putovanja i oživljavaju ih uspomenama na njih,  Nomago.hr organizira video natječaj „Putovanje kroz moje oči“. Pošalji svoj video s jednog od prošlih putovanja (ili trenutnog). Video uvrsti u odabranu kategoriju i pazi da je manji od 10 MB

KADA? Prijave na natječaj traju do 13.6.2021.

TKO? U natječaju mogu sudjelovati svi stariji od 18 godina.

ŠTO? Od 2 do 10 sekundi videozapisa s putovanja. Kvaliteta videa nije bitna, niti se treba opterećivati sadržajem, važno je da ti video oživi jedinstvene uspomene! Veličina videa može biti do maksimalno 10 MB.

Sve pristigle videozapise pažljivo će pregledati naša komisija. Između svih njih komisija će odabrati 20 najboljih, najoriginalnijih i najzanimljivijih koji će se plasirati u uži krug. Finaliste ćemo predstaviti na Facebook profilu Nomago Travel u obliku kompilacije njihovih videozapisa u 1 video, a zatim ćemo trebati vašu pomoć da odaberemo pobjednički video koji će dobiti glavnu nagradu. Sljedećih 5 finalista prema broju vaših glasova dobit će manje nagrade.

Glavna nagrada se dodjeljuje Glavnom dobitniku u obliku bona Nomago Travel u vrijednosti od 800 HRK.
Sljedećih pet dobitnika dobiva bon Nomago Travel u vrijednosti od 100 HRK.
Poklon bon Nomago Travel vezan je na ime i prezime dobitnika te se može unovčiti za sve usluge koje nudi agencija Nomago Travel, kao što su avio karte, smještaj, prijevoz, osiguranje itd.

Prijavi se na natječaj –> OVDJE