Let iz snova – kad dobiješ avion samo za sebe


Karon Grieve iz Škotske krenula je na odmor u Grčku. U zrakoplovnoj kompaniji JET2 kupila je kartu za let koju je platila 46 funti, odnosno oko 390 kuna 

Foto:Twitter

Prije polaska na Kretu došla je napraviti check in u zračnu luku. Budući da je prošle godine u isto vrijeme išla u Grčku znala je da je zanimanje za letove u postsezoni malo, no nikako nije očekivala da će biti jedina putnica u zrakoplovu. Ukupno su prodane tri karte, no druge dvije osobe nisu se pojavile i Karon je imala cijeli zrakoplov za sebe. Mogla je birati gdje će sjesti, a pilotkinja Laura joj se na letu obraćala imenom. Karon je na kraju sjela na sjedalo broj 1 gdje je imala najviše mjesta za noge, a tada je Laura izašla iz kabine. Porazgovarala je s njom prije polaska i tijekom leta joj je objašnjavala kojim putem lete te joj je govorila kada da gleda kroz prozor, piše Mirror.
 

Posada je lutala okolo i rekli su mi da ih pozovem ako nešto zatrebam. Čak sam dobila i besplatan obrok koji je bio super. Rekli su mi da mogu trčati gore dolje po zrakoplovu ako želim. Imala sam cijeli prostor za sebe – rekla je Karon. Iz tvrtke JET2 zadovoljni su što je Karon doživjela VIP iskustvo. Navode kako nije neuobičajeno slabo zanimanje za zadnji let sezone.

Izvor: Večernji.hr