Funility – nova mobilna aplikacija za putnike


Upoznajemo vas sa novom mobilnom besplatnom aplikacijom Funility pomoću koje putnici mogu upoznavati lokalno stanovništvo, njihovu kulturu i običaje.

Turisti,backpackeri, ali i svi ostali koji se vole družiti i upoznavati nove ljude i sklapati nova prijateljstva… upravo je izašla aplikacija Funility. Funility app projekt je počeo tijekom ljeta 2013g., sa jako jednostavnom idejom: napraviti aplikaciju gdje će turisti moći upoznavati lokalno stanovništvo i njihovu kulturu i običaje, i s druge stare pomoći sramežljivim ljudima da lakše pristupe i upoznaju nove prijatelje.

Jednostavno ako se zateknete u novom mjestu, nekoj stranoj zemlji, i želite upoznati domaće ljude koji će vas moći uputiti kamo otići, što pogledati, u kojem restoranu je odlična hrana, ili gdje je najbolja zabava.

Što je Funility?

funilityFunility je zapravo usmjerena društvena mreža, namijenjena za putnike i lokalno stanovništvo koji bi željeli da upoznaju jedni druge. Napravite profil, tražite ljude u okolici koji su raspoloženi za druženje i to je to. Pogledate profil, dali je netko napisao feedback o toj osobi , i ako vam odgovara, pošaljete poruku i ugovorite susret.

Profili sadrže fotofrafije, popis prijatelja, feedback, pojedinosti o korisnicima, statuse, trenutna raspoloženja i još puno toga.

Aplikacija je dostupna na iOS platformi, radi na mobitelima i tabletima, na druge platforme dolazi uskoro, ovisno o povratnim informacijama korisnika.

Zašto je Funility drugačiji?

Na primjer, ne možete tražiti druge korisnike na bilo koji način nego da pogledate na interaktivnoj karti tko je trenutno dostupan i raspoložen za druženje i susret. Pin na karti ima neke osnovne informacije, kao fotografiju profila, trenutni status i raspoloženje, i nije vidljiv ako korisnik to ne dozvoli i ne želi da ga nitko ne smeta.

Što još ima u app-u ?

funilityZapravo, još puno toga. Privatni korisnici su samo polovica priče, a druga polovica priče su poslovni korisnici koji bi željeli turistima i korisnicima ponuditi svoje usluge. Svatko može registrirati svoj račun i staviti svoj pin na karti, pa turisti i ostali mogu vidjeti što se u blizini događa, kakve su ponude, i ako im se sviđa posjetiti ih.

Kako se to razlikuje od uobičajenih Google i Apple karti?

Tu je još jedna mogućnost za poslovne korisnike, naime oni također imaju mogućnost postaviti slike, statuse, novosti  i najvažnije – njihove trenutne ponude i primati rezervacije i narudžbe putem appa.

Poslovni korisnici sami upisuju svoje trenutne ponude i akcije za taj dan ili tjedan i objavljuju svim privatnim korisnicima, koji onda mogu zatražiti rezervaciju za tu određenu ponudu. Nakon što je zahtjev zaprimljen, poslovni korisnici mogu potvrditi ili odbiti zahtjev, također mogu staviti podsjetnik u kalendar za tu rezervaciju. Najveće prednost za poslovne korisnike je ta što dobiju super učinkoviti i jeftini booking sistem u mobilnoj aplikaciji koju koriste i turisti i domaće stanovništvo.

Postoji li još nešto za poslovne korisnike?

Postoji 🙂 Nakon što se napravi rezervacija, poslovni korisnici mogu poslati PUSH obavijesti svim korisnicima u blizini, s čime rješavaju problem internet marketinga oko plaćanja oglasa koji se kliknuo i gledao, od strane ljudi koji su udaljeni stotinama i tisućama kilometara. Na taj način će oglase i promocije vidjeti samo oni koji su u blizini i mogu doći.

funility

Zvuči super, ali koliko to sve košta?

Pa to je najbolji dio – Funility je zapravo besplatan. Osobni korisnici mogu dobiti 100 poruka i 30 ažuriranja statusa mjesečno besplatno, za sve preko mogu platiti 1 FunilityCoin po poruci i promjenu statusa (koje su 1.99$ za 30 Coina), ili nadograditi na PRO račun za jednokratnu naknadu od 4,99 $, što im daje neograničene poruke i mogućnost stavljanja više fotografija i izmjena statusa.

Poslovni korisnici mogu navesti svoje poslovanje besplatno, dodati fotografiju, a imamo Pro i Ulitimate modele. U Pro modelu poslovni korisnici imaju  mogućnost rezervacije i slanje promocija, više slika i opcije unutar profila, dok Ultimate model daje nevjerojatne popuste i još više prostora.

Pro je 4,99$ za 30 dana i 30 dodatnih Coina besplatno, usluge poput potvrdi rezervaciju su 5 Coina po rezervaciji, a Ultimate je 49,99$ za 30 dana i svaka rezervacija 1 Coin. Javite nam svoje dojmove na  www.funility.com   facebook / twitter : funility