Fun Park Biograd – ulaznice kroz cijeli 9 mjesec 129kn


Fun Park Biograd je tematsko zabavni park koji svojom idealnom lokacijom u Biogradu na Moru pruža spektakularno iskustvo zabave za cijelu obitelj u srcu Jadranske obale.

Odaberite svoju pustolovinu u jednoj od tri tematske cjeline vožnji: Svemir, Gusarski grad ili Divlji zapad i proživite zabavu na dosad neviđen način u ovoj regiji. Od sada možete iskusiti i nove atrakcije koje do sada nisu viđene na ovim prostorima. Jedna od njih je i avanturističko virtualno interaktivno putovanje bespućima računalne simulacije pod nazivom XD Dark Ride.

Osim vožnji, zabavljat će vas mađioničari, žongleri, cirkusanti, stand-up komičari i slični performeri koje dovode iz raznih dijelova svijeta. U parku se redovito organiziraju koncerti i gostuju vaša omiljena televizijska lica.


Ako niste ljubitelj adrenalinskih vožnji onda opuštanje uz klasične igrice u Games Hall igraonici može biti po vašem ukusu. Cijelo iskustvo možete oplemeniti kupnjom suvenira za vaše najbliže u našoj suvenirnici.

U parku nitko ne može ostati gladan ili žedan pored brojnih ugostiteljskih objekata koji će zasigurno zadovoljiti potrebe svih posjetitelja. Dođite u Fun Park Biograd gdje su pustolovine pune nezaboravnih trenutaka zabave, uzbuđenja i smijeha!

Ulaznice po ovim cijenama možete kupiti –> OVDJE