Doživite 100% adrenalina – Tandem skok by Putoholičari


Danas vam predlažemo nešto sa malo više adrenalina, možemo reći 100% adrenalina. Doživite i do 50 sekundi slobodnog pada, Predstavljamo vam tandem skok padobranskog kluba “Slobodni pad”

Ako vam je dosta rutinirane svakodnevnice i treba vam snažna doza adrenalina, vrijeme je za tandemski skok padobranom!

Padobranski Tandem Skok predstavlja najbrži, najsigurniji i najpovoljniji način da doživite fenomenalan osjećaj slobodnog pada, padobranstva i 100% ADRENALINA.

Skače se sa 2200 do 3500 metara visine ovisno o cijeni skoka, nakon čega Vas očekuje od 20 do 50 sekundi SLOBODNOG PADA pri brzini od 200 km/h i do 10 min leta padobranom!

Da nebi bilo da samo pišemo i pričamo 🙂 dolje možete vidjeti i video našeg skoka

Dakle, što je to tandem padobranski skok, skok padobranom, padobranstvo i slobodan pad? Za one koji nikad nisu iskusili čari padobranstva i slobodnog pada – evo brzi vodič kroz vaš prvi padobranski skok!  

Vaša nevjerojatna avantura zvana tandem skok će započeti kratkim upoznavanjem i osnovama u padobranstvu. Padobranski tandem skok je najsigurniji i najbolji način da se upoznate s padobranstvom i iskusite osjećaj slobodnog pada. U samo 15 minuta pripremit će vas za vaš skok padobranom. Sve je pod nadzorom iskusnih i posebno certificiranih instruktora i možete biti potpuno bezbrižni.

Tijek skoka

Prvi vaš korak prema avionu bit će upoznavanje s timom i ispunjavanje pristupnice. Zatim će vas jedan od instruktora početi pripremati za tandem skok. Dobit ćete timski kombinezon, kacigu i naočale, te će vam instruktori staviti sustav veza.. Slijedi ostala kratka priprema za skok i spremni ste

Do oblaka i željene visine vinut će vas Cessna 182 Delta-Tango-Delta, avion posebno prilagođen za padobranske aktivnosti.

Uživat ćete u panoramskom letu kojih cca 20 minuta. Instruktor će vas vezati za sebe, dat će vam još nekoliko uputa i onda će se otvoriti vrata aviona. Sve što tada trebate je – poslušati svog instruktora i priuštit ćete si jedno nezaboravno, posve oduševljavajuće i nadasve oslobađajuće iskustvo prvog tandem skoka! Instruktor će se baciti s vama kroz vrata aviona, i onda slijedi uživanje u slobodnom padu. Slobodan pad traje od cca 20 do cca 50 sekundi, ovisno o visini s koje ste skočili. Nakon toga instruktor otvara padobran i onda uživate u letu pod padobranom u trajanju od cca 10 min. Nakon što vas instruktor meko prizemlji, čestitat će vam na izvrsno obavljenom skoku, kao i ostatak tima, te će vam predati vašu diplomu za uspješno izveden prvi padobranski tandem skok! 🙂

Trenutno traje akcija gdje ovo zadovoljstvo možete iskusiti već od 899 kn. Provjerite OVDJE

tandem skok11

Izvor: www.slobodanpad.hr Foto i video: Putoholicari.com