Croatia Airlines u povodu 35. obljetnice nudi 35 posto popusta na karte


Popust se odnosi na jednosmjerne i povratne zrakoplovne karte za putovanja iz Hrvatske u europska odredišta tvrtke

Croatia Airlines, hrvatski nacionalni avioprijevoznik i član udruge Star Alliance, ove godine obilježava 35. obljetnicu osnutka i tim povodom putnicima omogućuje povoljnija putovanja u svojim zrakoplovima.

Od srijede, 31. siječnja do petka 2. veljače 2024. godine putnicima se nudi 35 posto popusta prigodom kupnje jednosmjernih i povratnih zrakoplovnih karata za sve međunarodne letove Croatia Airlinesa iz hrvatskih zračnih luka u europska odredišta tvrtke.

Popust od 35 posto moći će se ostvariti primjenom posebnog promo koda 35GODINA isključivo prigodom rezervacije i kupnje karata na internetskim stranicama www.croatiaairlines.com i preko aplikacije Croatia Airlinesa. 

Popust se ostvaruje primjenom odgovarajućeg promo kôda i odnosi se na:
  • aviokarte kupljene putem web stranice i aplikacije Croatia Airlinesa
  • aviokarte kupljene od 31. siječnja 2024. do 2. veljače 2024. (do 23:59 h)
  • letove od 1. veljače 2024. do 26. listopada 2024.
  • popust je moguće ostvariti za letove koji se obavljaju zrakoplovima Croatia Airlinesa (OU operating flights), popust se neće primijeniti ukoliko se odabrano putovanje obavlja u kombinaciji s drugim avioprijevoznicima
  • popust se odnosi na cijenu avio karte (prevozninu) bez pristojbi zračnih luka i ostalih naknada, koje se plaćaju u punom iznosu