AUTOSTOPOM PO SVIJETU – Nova knjiga by Tomica Kristić


Nova nadolazeća putopisna knjiga autora Tomice Kristića. To je nastavak na njegovu prvu putopisnu knjigu “Putovanje u Međuzemlje”.

Knjiga opisuje drugi dio četverogodišnjeg putovanja po svijetu, a priča je bazirana u zemljama Jugoistične Azije i Australije.

U njoj možete pročitati kako je: * živio u Vijetnamu i radio kao učitelj engleskog jezika * motorom preputovao cijeli Vijetnam * živio s monasima u Laosu * posjetio famozni “ping-pong show” u Tajlandu i u detalje opisao isti performans * boravio na Baliju i prisustvovao lokalnoj spiritualnoj ceremoniji * popeo se na tri vulkana u Indoneziji * kaučsurfao u slumu u Manili, u glavnom gradu Filipina * posjetio Istočni Timor gdje je boravio s lokalnim stanovništvom * radio na farmi borovnica u Australiji *prestopirao uzduž cijele Australije (od zapada do istoka kontinenta) * planinario po Tasmaniji * zaručio se *… i još mnogo toga.

Knjiga će biti u vlastitoj nakladi, a da bi to ostvario pokrenuo je crowdfunding kampanju. Podrškom iste direktno sudjeljujete u procesu stvaranja knjige. Svaka podjela je također dobro došla. Link od kampanje—> igg.me/at/AutostopomPoSvijetu