Zavirili smo u kuću poznate serije – Beverly Hills 90210


Kao veliki ljubitelji filmova i serija, prilikom posjete Los Angelesu, pronašli smo razne lokacije sa snimanja poznatih filmova i serija. Najzanimljiviji je bio posjet kući Brendona i Brende iz poznate serije Beverly Hills 90210 u koju vas vodimo slikom i pričom.

 

Nakon 19 godina snimaju se novi nastavci Beverly Hillsa, a premijera serije najavljena je za 7. kolovoza 2019. Prvi video trailer možete vidjeti –> OVDJE

Svi se sjećamo ultra popularne serije iz devedesetih “Beverly Hills 90210”, koja je pratila grupu američkih tinejdžera koji su živjeli bogatim i lagodnim životom u elitnom Beverly Hillsu. Za našeg posjeta Los Angelesu odlučili smo posjetiti lokaciju tj. jednu od poznatijih scena iz serije, kuću Brendona i Brende.

Ono što nas je razveselilo je to što nas je vlasnik, Jack Stanton, pozvao u kuću i ispričao nam hrpu priča kako je sve to izgledalo i kako su baš njegovu kuću odabrali, a sve zahvaljujući susjedu. Naime, susjedova kuća je prvotno bila odabrana za snimanje, ali susjed nije prihvatio ponudu pa su odlučili da to onda bude kuća gospodina Stantona. Za svaki dan snimanja obitelj je dobivala po 1000$. Gospodin Stanton danas vrlo rado pušta posjetitelje u svoju kuću i priča im priče, ali samo dok mu žene nema doma. I btw, kuća se uopće ne nalazi u Beverly Hillsu već u Altadeni, gdje se ulicu dalje nalazi i kuća nažalost nedavno preminulog Dylana.

Foto by Putoholičari                                                          Scena iz serije

Kuća iz serije Beverly Hills  WalshHouse

Foto by Putoholičari                                                       Scena iz serije

Kuća iz serije Beverly Hills scena3

Foto by Putoholičari                                                           Scena iz serije

IMG_6343 scena1

Foto by Putoholičari                                                          Scena iz serije

DSC_0176 Scena 2

Foto by Putoholičari                                                         Scena iz serije

IMG_6342 Scena 4

Foto by Putoholičari                                                       Scena iz serije

DSC_0190scena iz filma

IMG_6347