ZA STUDENTE – Prijavi se i otputuj na stručnu praksu u inozemstvo


Ispitni rokovi su uspješno završili i želiš si za nagradu priuštiti putovanje negdje u Europi? Zamijeniti vrući zagrebački asfalt i otputovati u hladnije krajeve na sjeveru Europe, posjetiti grad koji leži na dva kontinenta ili skoknuti do susjedne države? 

Ne brini, BEST ti ovo ljeto nudi bezbroj mogućnost da to ostvariš i provedeš 10 dana u nekom od 45 europskih gradova, stekneš nova prijateljstva, naučiš nešto i doživiš nezaboravno ljeto! Prijave za ljetne stručne seminare su počele, a traju do 10.03. 2019! 
Listu seminara možeš naći na: https://best.eu.org/courses/list.jsp gdje biraš između gradova i tema koje ti se najviše sviđaju. 

TKO?

BEST stručni seminari su namijenjeni primarno za studente tehničkih i tehnoloških fakulteta.

KADA?

Prijave traju do 10. ožujka 2019. , a seminari se održavaju od početka lipnja do početka rujna.

CIJENA?

Cijena seminara upada u studentski budžet jer studenti Sveučilišta u Zagrebu plaćaju sudjelovanje na seminaru do max. 20 eura! Ta cijena pokriva smještaj i hranu tijekom cijelog seminara, a put si plaćaš sam. Prijava je vrlo jednostavna, sve što trebaš napraviti je napisati motivacijsko pismo i odgovoriti na tri kratka pitanja.

Ako pak brineš kako napisati dobro motivacijsko pismo, BEST Zagreb organizira radionicu 7. ožujka na kojoj možeš čuti naše savjete i pitati sve što te zanima. 

BEST Zagreb je volonterska i neprofitna udruga, a dio je međunarodne organizacije Board of European Students of Technology (BEST) koja okuplja studente tehnoloških i tehničkih fakulteta s 96 sveučilišta iz cijele Europe, s ciljem njihova uključivanja u izazovne međunarodne projekte kao što su stručni seminari, treninzi, radionice, kulturne razmjene te inženjerska i stručna natjecanja.