Volite putovati i fotografirati? Zaradi 5.000 dolara za 200 fotografija


Ovo je jedinstvena prilika za izravnu suradnju s Le Méridien Kreativnim i Brend timom piše poslovni.hr

Le Méridien, dio Marriott International, hotelska grupacija s više od 100 hotela diljem svijeta, trenutno traži znatiželjne i kreativne putnike, koji vole istraživati kulture i kuhinje različitih destinacija, jednu za drugom.

Pozivaju se fotografi diljem svijeta da se priključe natječaju za poziciju sljedećeg službenog fotografa grupacije, koji će sa svojim radovima sudjelovati u njihovom ‘Follow Me Video Art Project’, 24-satnom vizualnom putovanju kroz sve Le Méridien hotele.

Ovo je jedinstvena prilika za izravnu suradnju s Le Méridien Kreativnim i Brend timom. Naime, pet odabranih kreativaca imat će zadatak kreirati 200 fotografija u razdoblju od 5 tjedana tijekom ljetnih mjeseci 2017. Pri tome će svaki od njih morat slijediti jednu od tri ponuđene teme, a probrani radovi zatim će biti pretvoreni u kratak ‘art film’ koji će prikazivati sve hotele unutar grupacije. Imena autora također će biti istaknuta što znači da ćete biti predstavljeni publici od 7 milijuna posljetitelja, koliko grupacija bilježi svake godine.

Tu je i novčana nagrada od 5.000 dolara, kao i 200.000 bodova koje je moguće iskoristiti u bilo kojem Le Méridien hotelu u svijetu (u prosjeku pokrivaju 8 noćenja u Le Méridien hotelima te u novčanoj protuvrijednosti iznose otprilike 7.000 dolara).