Vlakom na klizanje! 50% popusta na karte


Uz 50% popusta od 28. studenog do 10. siječnja otputujte na zagrebačko klizalište Ledeni park

Na Trgu kralja Tomislava od 28. studenog do 10. siječnja bit će otvoreno veliko klizalište Ledeni park. HŽ Putnički prijevoz odobrava čak 50% popusta u 1. i 2. razredu redovnih vlakova u unutarnjem prijevozu svima koji putuju na klizanje u Ledeni park na Trgu kralja Tomislava u Zagrebu.

Popust se može koristiti od 28. studenog 2015. do 10. siječnja 2016. isključivo za kupnju povratnih prijevoznih karata iz svih kolodvora do Zagreb GK.

Prilikom kupnje prijevozne karte potrebno je naglasiti svrhu putovanja. Osnovu popusta predstavlja kupon ili ulaznica za klizanje na klizalištu Ledeni park s datumom unutar valjanosti prijevozne karte.

Uz predočenje karte za vlak HŽ Putničkog prijevoza na blagajni Ledenog parka ostvarujete i dodatne popuste:

  • 10% popusta na kartu za klizanje – cijena karte 18 kn
  • 10% popusta na kartu za klizanje i najam klizaljki ako na blagajnu dođete do 16.00 sati – cijena karte i klizaljki 22,50 kn

Putnici trebaju sačuvati kupon ili ulaznicu i u povratku ih pokazati prilikom pregleda prijevoznih karata u vlaku.

NAPOMENA: dodatni popusti ne odnose se na karte koje studenti, branitelji i umirovljenici kupuju uz 50% popusta.

Park se nalazi na Tomislavovu trgu, a klizalište je projektirano po uzoru na ona u Beču, Parizu i New Yorku. Prostire se na 1900 m2 Trga kralja Tomislava. Glavno klizalište površine 800 m2 postavljeno je iza Umjetničkog paviljona. Po uzoru na puno veći park Gorky u Moskvi te Vienna Ice World u Beču i Tomislavac ima 400 metara dugačku te 2,5 metara široku dodatnu vanjsku stazu koja će omogućavati klizanje cijelim parkom.

Izvor:hzpp.hr