Zabilježili smo najbolje kadrove s Porcijunkulova, pogledajte kako smo se proveli


Proteklih sedam dana svakodnevno smo imali priliku uživati uz brojne programe koji su se odvijali u okviru najveće kulturno-turističke manifestacije u Međimurju – Porcijunkulova.

Ove godine Turističko vijeće Hrvatske turističke zajednice uvrstilo ga je u TOP događanja Hrvatske, a svakog dana od proteklog petka do ovog četvrtka mogli smo se uvjeriti zašto je upravo Porcijunkulovu pripala ta laskava titula.

Odličan glazbeni program, brojni štandovi, prezentacije starih zanata, vrhunska gastronomija i nestvarno dobra vina međimurskih vinara te mnogi drugi popratni sadržaji mamili su naše poglede proteklih sedam dana, a sve je zabilježila naša kamera, s kojom smo snimili najljepše kadrove festivala.

Posebno smo oduševljeni interesom brojnih putoholičara iz svih krajeva Hrvatske i šire za Porcijunkulovim, koji su ovih dana lajkali i pratili objave o manifestaciji, a odličan je i pokazatelj kako će iduće godine Porcijunkulovo zasigurno pohoditi još veći broj putoholičara, ali i brojni drugi zainteresirani iz svih krajeva Lijepe naše i inozemstva.

Ako kojim slučajem niste mogli biti s nama i sami otkrivati sve čari Porcijunkulova, pogledajte video u nastavku i zabilježite datume za iduću godinu u svojim kalendarima, jer ovako nešto se ne događa svaki dan, a niti ne propušta.

Vidimo se dogodine na novom izdanju festivala, a do onda uživajte u prekrasnim kadrovima iz srca Čakovca i Međimurja, gdje stoluju Zrinski, a vlada Porcijunkulovo.