Varaždin-mijenjamo navike, ali ne i odredište


Mijenjamo navike, ali ne i odredište, poruka je novog promotivnog videa Turističke zajednice grada Varaždina prilagođenog situaciji u kojoj se cijeli svijet našao uzrokovanoj pandemijom koronavirusa, a kojim će se grad Varaždin promovirati putem društvenih mreža.

U vrijeme kada su zbog pandemije Covid – 19 zaustavljena putovanja i gotovo sav turistički promet, promotivne kampanje usmjerene su na virtualno istraživanje destinacija, a Turistička zajednica grada Varaždina među prvima objavljuje promotivni inspirativni video, u čijem timskom stvaranju je sudjelovala i lokalna zajednica.

Naime, u filmu su korištene fotografije Varaždinaca, ali i autora iz drugih krajeva kojima je Varaždin u srcu, koje su na društvenim mrežama izazvale pozitivne reakcije. Autori fotografija su: Darko Gorenak, Mario Knor, Marko Barkić, Martina Peršić, Nikola Želimorski, Sebastijan Kodba, Siniša Sović, Sonja Horvat-Čakmazović, Vlado Zagorec i Miljenko Hegedić.

Novo vrijeme, nove navike, ali Varaždin je i dalje isti – ugodan, čaroban i zavodljiv. A kad #ostanidoma opet postane #croatiafulloflife, dođite – Varaždin vas gostoljubivo čeka.