Uzmi poklon od 55 KN na svojoj Mastercard kartici – najbolja kartica za putovanja


Revolut Mastercard kartica odlična je kartica za vaša putovanja – Besplatna je i dobivate na svoj račun 55 kuna

Evo da malo pohvalimo Revolut Mastercard karticu ? Kad smo bili u Sao Paulo netko nam je očito maznuo podatke s kartice ? i prije pokušao skinuti novce s kartice i to 1780 kuna ?Revolut je odmah primijetio sumnjivu transakciju i zamrznuo karticu, a nama je u aplikaciji odmah došla obavijest. Da smo to bili mi, odmrznuli bi karticu i transakciju jednim klikom, u ovom slučaju transakcija je odbijena, a kartica blokirana ? 

Revolut kartica je super za putovanja jer za nju nemate nikakvih trškova održavanja i prihvaćaju je svugdje (za sada nam je još nisu nigdje odbili). Karticu možete dobiti besplatno na vašu adresu + još 55 kuna na vaš račun ako je naručite preko ovog linka —> https://revolut.com/referral/brankoqa5r!a10121

Revolut kartica je debitna kartica što znači da vam sredstva odmah skidaju s računa. Preko aplikacije kontrolirate sve vezanu uz karticu. Prebacujete si novac s recimo žiro računa na Revolut, plaćate račune, litimirate troškove. 

Osim standardne kartice, koja je potpuno besplatna imate i opciju Premium i Metal kartice gdje plaćate članarinu, ali onda imate i dodatne pogodnosti. npr.: zdravstveno osiguranje, naknada za odgođene letove ili izgubljenu prtljagu, korištenje loungeva na aerodromima itd.

Vi koji vec koristite ovu karticu, kako ste zadovoljni? I sto vam je najbolje kod nje? Nama je super opcija sto aplikacija automatski sortira vase troskove npr. po kategorijama ili zemljama pa mozete pratiti svoje troskove, a mozete ih cak i limitirati da ne trosite previse.

Ovako su sortirani vaši troškovi:

Obavijest kad nam je netko htio skinuti novce: