Uz Emirates sezona putovanja nastavlja se i nakon ljeta


Posebne cijene letova dovode putnike iz Hrvatske nadomak uzbudljivih destinacija diljem svijeta, kao što su Dubai, Bangkok, Šangaj, Colombo, Singapur, Maldivi, Tokio i Sydney

Iako se ljetni godišnji odmori bliže kraju, završetak ljeta ne mora nužno označavati i završetak uzbuđenja za ljubitelje putovanja. Sunčane plaže na obalama Indijskog oceana, nezaboravne avanture u Australiji ili užurbane ulice gradova Dalekog istoka? Popularne destinacije diljem svijeta, nove kulture i uspomene za cijeli život gotovo su iza ugla zahvaljujući Emiratesu i njihovim posebnim cijenama letova u ekonomskoj, poslovnoj i prvoj klasi prema brojnim odredištima unutar njihove globalne mreže.

Posebne cijene odnose se na rezervacije izvršene između 2. i 15. rujna za letove ostvarene do 14. prosinca 2019. godine.

U okviru posebne ponude putnicima iz Hrvatske na raspolaganju su letovi prema sljedećim destinacijama po promotivnim cijenama:

Odredište Ekonomska klasa   Poslovna klasa
Dubai od 339 EUR od 1,799 EUR
Bangkok od 469 EUR od 1,759 EUR
Šangaj od 469 EUR od 1,869 EUR
Colombo od 489 EUR od 2,329 EUR
Singapur od 529 EUR od 2,469 EUR
Maldivi od 569 EUR od 1,829 EUR
Tokio od 569 EUR od 2,869 EUR
Sydney od 1,099 EUR od 4,819 EUR

Emiratesov slogan „Fly Better“ na najbolji način opisuje nagrađivano i iznimno ugodno iskustvo leta u kabinama svih klasa. Svi putnici tako tijekom leta mogu uživati u izboru između 4.500 programa s najnovijim filmovima, TV serijama, glazbom i igrama koje im donosi Emiratesov sustav zabave na letu ice. Tijekom leta putnici se mogu opustiti uz raznovrstan izbor pića i maštovitih jela s regionalno inspiriranih jelovnika, a uz njih su neprestano članovi multikulturalne kabinske posade, među kojima su i zaposlenici iz Hrvatske. Putnici ekonomske klase sa sobom mogu ponijeti do 35 kilograma prtljage, onima u poslovnoj klasi na raspolaganju je 40 kilograma, dok je u prvoj klasi u cijenu leta uključeno 50 kilograma prtljage.

Za više informacija o Emiratesu, uključujući rezervaciju letova i pristup potpunom popisu uvjeta, posjetite www.emirates.com/hr

* Primjenjuju se uvjeti i odredbe.

Emirates upravlja mladom i modernom flotom, uključujući zrakoplove tipa Boeing 777 i Airbus A380, a hrvatskim putnicima nudi više od 150 destinacija u 86 zemalja širom svijeta. Emirates svakodnevno leti iz Zagreba prema Dubaiju koristeći zrakoplov tipa Boeing 777-300ER.