Turkish Airlines se vraća u Dubrovnik


Jedna od najvećih svjetskih aviokompanija, Turkish Airlines, u srpnju se vraća u dubrovačku zračnu luku piše croatianaviation

Turkish Airlines početkom sljedećeg mjeseca vraća se u Zračnu luku Dubrovnik! Kompanija je posljednji put između Istanbula i Dubrovnika prometovala u ljeto 2019. godine, a zbog globalne pandemije redovnih letova na ovoj liniji od ožujka 2020. do danas nije bilo.

Od 03. srpnja Turkish Airlines obnavlja promet između Istanbula i Dubrovnika. Redovni letovi na ovoj liniji prometovat će dva puta tjedno, srijedom i subotom, srijedom u jutarnjim a subotom u večernjim satima. Radi se o izrazito važnoj liniji s obzirom na to da će direktno omogućiti konekcije iz Azije prema Dubrovniku s kratkim zaustavljanjem u Istanbulu.

Turkish Airlines u srpnju će svakodnevno prometovati između Istanbula i Zagreba, ovisno o danu u tjednu u jutarnjem i večernjem terminu. Na liniji prema Zagrebu prometuju zrakoplovi tipa A321 te B737MAX8, pa je Turkish ujedno i prvi avioprijevoznik koji koristi ovaj tip zrakoplova prema Zagrebu na redovnoj liniji nakon što je ovaj tip zrakoplova ponovno dobio dozvolu za redovne operacije.