Turkish Airlines proslavio 20 godina u Hrvatskoj


Zvijezda u usponu globalnog zrakoplovstva proslavila 20 godina u Hrvatskoj

U zagrebačkom muzeju Mimara globalna zrakoplovna kompanija Turskih Airlines predstavila je, povodom 20 godina suradnje s hrvatskim tržištem, svoje uspjehe, inovacije i buduće ciljeve.

Na događanju kojem su nazočili savjetnici predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović, ministar turizma Gari Cappelli, direktorica Turističke zajednice grada Zagreba Martina Bienenfeld i mnogi drugi. Turkish Airlines predstavio se kao vodeća zrakoplovna kompanija u globalnoj zrakoplovnoj zajednici ističući značajni broj osvojenih nagrada koje pojačavaju taj status.

Superiorna usluga visoke kvalitete zaštitni je znak ove kompanije i izdvaja ga od njegovih konkurenata na tržištu, a cilj poboljšane strategije je razvijanje inovacija u svakoj fazi putovanja te ponuda ugodnih iznenađenja koja će omogućiti putnicima da se osjećaju posebno i cijenjeno tijekom svog putovanja.

„Zadovoljstvo mi je što se nakon 20 godina od otvaranja predstavništva u Zagrebu možemo pohvaliti odličnom suradnjom s Hrvatskom. Prije dvije godine krenuli smo s letovima do Dubrovnika kroz cijelu godinu, a cilj nam je otvoriti još više odredišta u Hrvatskoj koja ćemo povezati s cijelim svijetom te tako privući turiste. Svjesni velike konkurencije u zrakoplovnoj industriji spremni smo na mnoge izazove koji nas očekuju i neprestano radimo na unapređivanju naših usluga kako bismo u potpunosti nastavili s besprijekornom ponudom za naše putnike“, istaknuo je direktor Turkish Airlinesa za Hrvatsku, gospodin Ugur Cantimur.

Cantimur je prisutne upoznao s budućim projektima, ponudama i ciljevima kompanije govoreći o novoj istanbulskoj zračnoj luci koja će postati nova povezna točka Turkish Airlinesa. Kraj prve faze izgradnje, kako napominje gospodin Cantimur, očekuje se 29.10.2018., a uključuje izgradnju prvog terminala na površini od 1,3 milijuna m2 koji će pružati usluge za 90 milijuna putnika godišnje. „Po završetku svih faza, zračna luka imat će tri terminala, šest pista i godišnji kapacitet do 200 milijuna putnika“, nastavio je Ugur Cantimur priču o suradnji Turkish Airlinesa s Hrvatskom koja je započela s dva, a sada ima već četrnaest letova tjedno.

Letovima na preko 300 međunarodnih odredišta u više od 120 zemalja, serijom velikih narudžbi zrakoplova i kontinuiranim proširivanjem mreže, Turkish Airlines uvelike je proširio svoje mjesto u globalnoj zrakoplovnoj zajednici. Osim toga, svojom proširenom flotom, Istanbulom kao poveznom točkom i bogatom kulturnom baštinom te izvanrednom uslugom, ova zrakoplovna tvrtka nudi najopsežniju mrežu na svijetu koja podiže doživljaj putnika na novu razinu.

Izvor: Poslovni.hr