Tunis – All Inclusive 7 noćenja + posjet Sahari 2929kn


Pustolovina na otoku Djerba uz posjet mističnoj Sahari – 7 noćenja i povratni let uz all inclusive i puni pansion u hotelima 4* za 2.929 kn!

Doživite nezaboravnu ljepotu sjeverne Afrike uz čak 2 izleta s razgledima, uključene zrakoplovne pristojbe

Ponuda uključuje:
– 6 noćenja s all inclusive uslugom u Hotelu El Mouradi Djerba Menzel**** u dvokrevetnoj sobi
– 1 noćenje s punim pansionom u Hotelu El Mouradi**** u Sahari (Douz ili Tozeur) u dvokrevetnoj sobi
– povratni let Ljubljana – Djerba Zarzis
– zrakoplovne pristojbe
– izlet po otoku Djerba uz razgled glavnog grada Houmt Souka, lončarskog sela Guellala i
otoka El Ghriba
– izlet uz razglede oaze Gabes, slanog jezera Chotte El Jerida, lokaliteta Devin vrat, oaze Vrata Sahare i trogloditsko naselje Matmata
– asistenciju predstavnika u Tunisu na slovenskom ili hrvatskom jeziku
– organizaciju putovanja i jamčevinu
– povratne autobusne transfere zračna luka – hotel, sve za 1 osobu u organizaciji Putničke agencije Sunčani odmor

KUPI OVO PUTOVANJE –> OVDJE

Datum putovanja:

– 9.5.2018.
– 16.5.2018.

Ponudu je moguće kupiti do 6.4.2018., a do tada je potrebno i rezervirati željeni termin te platiti ostatak iznosa (do 6.4. potrebno je uplatiti 30% ostatka iznosa, a ostalih 70% ostatka iznosa možete platiti do 21 dan prije putovanja)

Preko portala kupujete rezervaciju, a ostatak iznosa plaćate Agenciji (moguće plaćanje ratama)

Tunis – pustolovina na Djerbi uz posjet Sahari 

Djerba je najveći otok u sjevernoj Africi, pretežito ravan, pješčan i suh gdje, prije svega, rastu masline i palme. Prirodne ljepote, kao što su rajske pješčane plaže duge kilometrima i našem oku privlačni pustinjski krajolici, pridonijeli su izuzetnoj popularnosti ovog otoka: ne zovu ga uzalud ‘’mediteranska Polinezija’’, i ‘’zemlja iz bajke’’.

Glavni grad otoka je Houmt Souk, s brojnim bazarima i tradicionalnim prodavaonicama, a najpoznatiji je po izradi zlatnoga i srebrnog nakita. U sklopu putovanja posjetit ćete ovaj fascinantni grad gdje ćete moći iskušati svoje sposobnosti cjenkanja. 

Posjetit ćete i obalnu oazu Gabes, gdje ćete proći kroz lokalnu tržnicu začina i kane. Uključen je i posjet najvećem slanom jezeru u Tunisu, Chotte El Jerida gdje ćete se diviti miješanju boja i otkriti tajne pustinjske ruže. Doživjet ćete pravu adrenalinsku vožnju do lokaliteta Devin vrat od kuda se pruža fantastičan pogled na pustinjsku fatamorganu, a uz nadoplatu možete posjetiti i kulise slavnog filma Star Wars.

Istražit ćete i Douz, oazu nazvanu Vrata Sahare gdje započinje prava pustinja, ovdje vam se pruža prilika za doživljaj pješčanih dina na poseban način – jašući na devama (uz nadoplatu). Posjetit ćete mjesto Matmata, najpoznatije trogloditsko naselje u Tunisu, gdje se iz prve ruke može upoznati tradicija i način života Berbera.

 
KUPI OVO PUTOVANJE –> OVDJE