Tri inspirativne priče o iznajmljivačima


Booking.com otkriva tri inspirativne priče o iznajmljivačima – junacima koji su se dodatno potrudili oko svojih gostiju

Booking.com, najveća svjetska tvrtka u sektoru putovanja i vodeća tvrtka za digitalne tehnologije, danas je podijelio priče o najnovijim Booking Junacima koji su se istaknuli među tisućama inspirativnih priča o stručnjacima u području ugostiteljstva i hotelijerstva i koji su uložili mnogo truda u organiziranje ili spašavanje putovanja svojih gostiju. Svaka priča prikazuje Booking.com-ove partnere koji se trude svim snagama kako bi svojim gostima omogućili nezaboravno iskustvo i kako bi s njima stvorili odnos koji će potrajati još dugo nakon kraja putovanja.

Ovogodišnji su Booking Junaci Corrado i Angela, vlasnici smještaja s uslugom doručka u Italiji, koji su se odnosili prema svojim gostima kao prema obitelji nakon što je jedan gost usred noći završio u bolnici, Sarah, vlasnica apartmana na Novom Zelandu, koja je jednom svom mladom gostu pružila nezaboravan prvi Božić te Faith i Ferister, recepcionarke iz Ugande koje su na jedan dan postale organizatorice vjenčanja kako bi u posljednji tren stvorile posebno iskustvo za mladenku, mladoženju i njihove goste.

“Predanost, suosjećanje i gostoljubivost naših partnera u svakodnevnom pristupu gostima uvijek me iznova iznenadi. No ove su priče uistinu posebne”, izjavio je Pepijn Rijvers, viši potpredsjednik i voditelj odjela za smještaj u Booking.com-u. “Oni na stvarnim primjerima pokazuju da putovanje ne uključuje samo pronalazak savršenog smještaja, već i stvaranje pozitivnih i nezaboravnih iskustava za goste te pretvaranje gostoljubivosti u junačka djela.”

Više od dvije trećine putnika diljem svijeta (63%) smatra da im je boravak bio bolji zbog truda koji su uložili vlasnici objekta, pa su partneri poput naših Booking Junaka pravi uzori kad je riječ o pružanju što boljeg iskustva gostima. “Bili smo na pravom mjestu, u pravo vrijeme i s pravim ljudima”, rekla je Kim Spann iz SAD-a, koja je nominirala svoje Booking Junake. “To je nešto izvanredno. Zauvijek ću im biti zahvalna na svemu što su učinili za nas.”

Dobitnici glavne nagrade – Booking Junaci

Corrado i Angela, vlasnici objekta The Around the World Bed and Breakfast u gradu Villa San Giovanni u Italiji

Nominirali su ih Kim i Jim iz SAD-a

https://www.youtube.com/embed/ZFZXPE_bc40

Drugoplasirani Booking Junaci

Faith i Ferister, recepcionarke u objektu Monsoon Beach Hotel (koji se prije zvao Acacia Beach Hotel) u gradu Entebbe u Ugandi

Nominirali su ih Charissa i Derrick iz Nizozemske

https://www.youtube.com/embed/lQQdAWEfsgo

Drugoplasirana Booking Junakinja

Sarah, vlasnica objekta The Tower Suite u Aucklandu na Novom Zelandu

Nominirali su je Emily i Fred iz Singapura

https://www.youtube.com/embed/LWDByTYOypE