Traži se 7 osoba za putovanje u sklopu Erasmus+ projekta – Moravske toplice


Otvorene su prijave za razmjenu mladih “We know our rights” koja će se održati u Moravskim toplicama u Sloveniji od 1. do 11. listopada 2019. godine.

Tema razmjene su ljudska prava, a sudionici će naučiti koliko je po ovom pitanju važno osvijestiti se o kulturnoj raznolikosti i ojačati svoje kompetencije, vlastiti razvitak i biti aktivan građanin. Neke od tema koje će biti zastupljene na razmjeni jesu: spolna (ne)jednakost, (ne)diskriminacija, inkluzivnost, participacija. Kombinacijom ovih tema želi se potaknuti mlade ljude iz nekoliko europskih zemalja da aktivno razmišljaju i istupaju o problemima današnjice.

Osim što će naučiti mnogo o tematici ljudskih prava, sudionici će imati prilike za zajedničko druženje, međusobno upoznavanje, upoznavanje različitih kultura, razmjenu iskustava…

Organizacija Connect traži sedmero sudionika iz Hrvatske – šestero između 18 i 30 godina te jednog bez dobnog ograničenja. Na razmjeni će osim Hrvatske sudjelovati i mladi iz Slovenije, Slovačke, Češke, Italije i Mađarske. Troškovi prijevoza za Hrvatsku pokriveni su do iznosa od 180€, dok su troškovi smještaja i hrane u potpunosti pokriveni od strane slovenske organizacije. Također, svi sudionici plaćaju troškove sudjelovanja u iznosu od 30€.

Prijaviti se možete na: sara.hasaj@gmail.com

Sve detalje o razmjeni možete pronaći u info packu.

Smještaj