Traži se 7 osoba za ERASMUS+ putovanje u Poljsku – Svi troškovi pokriveni


Udruga SVON trazi 7 osoba (od 18-30 godina) za YOUTH EXCHANGE pod nazivom “KEEP THE BALANCE” koji će se održati u mjestu Huta Polanska (blizu Zakopane), Poljska, sredinom 7. mjeseca (točan datum ce se znati kroz par dana) pod pokroviteljstvom programa Erasmus+.

Postoje 2 opcije: 4 osobe idu s autom gdje je trošak u potpunosti pokriven. 3 osobe idu s avionom gdje se trošak refundira (sami kupujete kartu i cca mjesec dana nakon projekta vam se refundira iznos do 275€).
Smještaj, hrana (3 obroka dnevno) su također u potpunosti pokriveni.
Ukoliko želite sudjelovati na projektu u Poljskoj gdje su smještaj, hrana i putni troškovi pokriveni, a nakon projekta dobijete i certifikat službeno priznat od strane EU, YOUTHPASS, prijavite se na naš projekt!

Facebook stranica udruge – https://www.facebook.com/svon.info/

Više informacija o projektu možete dobiti na upit na e-mail svon.info@gmail.com

Erasmus+ razmjene mladih uključuje edukativne neformalne radionice tijekom cijelog dana i interkulturalnu razmjenu s drugim sudionicima iz različitih država. Erasmus+ projekti nisu turistička putovanja isključivo s ciljem obilaska mjesta na koje se odlazi. Ciljevi Erasmus+ programa je učenje o danoj temi i ispunjavanje obveza tijekom boravka, upoznavanje drugih ljudi, rad na sebi itd. Više o Erasmus+ projektima i vrijednostima koje oni potiču možete pročitati na https://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/projects_en.
 
Pročitaje također —> 8 razloga zašto ići na Erasmus