Traži se 5 putnika za putovanje na Karibe (Curacao) – Svi troškovi pokriveni


Novi spektakularan projekt zvan “Colony” u sklopu Erasmus+ projekta otvoren je za prijave. Europa izvan Europe vas zove u Curaçao – Nizozemski Karibski otok smješten nedaleko od Venezuele
 
Put je dalek, a budžet za putovanje iznosi 1500€ (svi troškovi unutar budžeta potrošeni na putovanje će biti refundirani nakon projekta). Smještaj i hrana su potpuno pokriveni.
Projekt Colony će se održati od 3. do 13. prosinca 2021 (tu su uključeni i dani putovanja).
Pozivamo 4 sudionika u dobi od 18-30 godina i 1 voditelja grupe (18+ godina, bez gornje granice) da se prijave putem linka. 
Obzirom da se radi o dalekoj lokaciji i dugom putovanju, koji se ne viđa često u sklopu Erasmus+ projekata, prijave i dodatna pitanja možete na email—>  cultureclashcroatia@gmail.com ili preko facebooka udruge –> OVDJE
 

Erasmus+ razmjene mladih uključuje edukativne neformalne radionice tijekom cijelog dana i interkulturalnu razmjenu s drugim sudionicima iz različitih država. Erasmus+ projekti nisu turistička putovanja isključivo s ciljem obilaska mjesta na koje se odlazi. Ciljevi Erasmus+ programa je učenje o danoj temi i ispunjavanje obveza tijekom boravka, upoznavanje drugih ljudi, rad na sebi itd. Više o Erasmus+ projektima i vrijednostima koje oni potiču možete pročitati na https://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/projects_en.

Molimo prijavite se samo ako ste se uputili u Erasmus+ program te sa valjanom motivacijom. Hvala!

 
Sretno svima
 

Udruga Culture Clash Croatia naplaćuje godišnju članarinu u iznosu od 200kn koja vrijedi 365 dana od dana uplate. Članarinom dobivate mogućnost odlaska na sve razmjene, treninge i druge projekte koji se organiziraju. Također, pri selekciji postajete prioritet te sve obavijesti i informacije dobivate na mail, prije svih 🙂 Više o udruzi pročitajte na Facebook profilu gdje nas možete kontaktirati s dodatnim pitanjima, kao i putem maila: