Traži se 5 osoba za putovanje u Rumunjsku – Svi troškovi pokriveni


Udruga SVON trazi 4 mlade osobe (18-25 godina) te 1 vođu grupe (bez dobnog limita) za razmjenu mladih pod nazivom “VILLAGE YOUNGSTERS GET READY FOR BUSINESS FIELD”, koji će se održati u razdoblju od 19.05. do 29.05.2020., u Rumunjskoj, u gradovima SARATA MONTEORU & BUZAU, pod pokroviteljstvom programa Erasmus+, sekcija Mladi.

Smještaj, hrana (3 obroka dnevno) su u potpunosti pokriveni, a troškovi prijevoza se refundiraju u iznosu do 275€ po osobi. Trošak koji se ne refundira su troškovi participacije u iznosu od 200kn.

Traže se osobe koje su spremne aktivno sudjelovati tokom cijele razmjene mladih te koje su sposobne komunicirati na engleskom jeziku.  Ovo je vrlo popularna i poznata rumunjska nevladina udruga u svijetu Erasmus+ koja organizira projekte na najvišem nivou što se tiče kvalitete smještaja, hrane kao i samog provođenja projekta.

Više informacija možete dobit na upit na e-mail: svon.info@gmail.com ili na Facebook stranici udruge. Molimo da se jave samo ozbiljne i visoko motivirane osobe između 18 – 25 godina.

Smještaj:

Novo na Putoholičarima – Podcast o Putovanjima – Putocast