Traže se ljudi koji će putovati svijetom, pušiti travu i biti plaćeni za to


Heavy Hitters, kalifornijska tvrtka koja se bavi proizvodnjom punjenja odnosno ulja za električne cigarete, traži 20 ambasadora koji će putovati, pušiti travu i za to dobiti plaću

I ako vam ova rečenica ne zvuči pretjerano zanimljivo, opis posla ambasadora bi vas itekako mogao zainteresirati. Naime, osobama koje zaposle zadatak će biti da putuju svijetom i puše marihuanu.

Ambasadori će morati promovirati proizvode te kompanije na nizu događanja diljem svijeta te putem društvenih mreža. I dok broj pratitelja na društvenim mrežama nije preduvjet za dobivanje posla, popularnost na Instagramu bi vam svakako mogla pripomoći.

“Prijavite se da biste postali Heavy Hitters Original i dobili priliku da zaradite plaću za pušenje trave, sudjelovanje na najboljim događajima te da pomognete drugima da saznaju o Heavy Hittersu – najboljem okusu i najkvalitetnijem ‘highu’ u Kaliforniji. Tražimo 20 najzanimljivijih, strastvenih i društvenih Heavy Hittersa”, stoji na stranicama kompanije.

Ambasadori će biti plaćeni 1200 dolara mjesečno te će uz to svaki mjesec dobivati 500 dolara za Heavy Hitters proizvode.

Za prijavu je potrebno snimiti jednominutni video o sebi u kojemu kandidat objašnjava zašto je baš on poseban i savršena osoba za promociju njihovih proizvoda, taj video objaviti na YouTubeu i Instagramu te ispuniti prijavnicu na službenoj stranici.

Prijave traju do 23. studenog.

Izvor: index.hr