Traže se kandidati u Hrvatskoj za rad u Emiratesu


Atraktivan posao uključuje stimulativnu plaću, besplatan smještaj u Dubaiju i druge pogodnosti

Emirates, najveća svjetska međunarodna aviokompanija, traži kandidate koji će se priključiti njihovom međunarodnom timu kabinskog osoblja te organizira „Dane otvorenih vrata za nove članove kabinskog osoblja“. Zainteresirani kandidati mogu doći na Dane otvorenih vrata

  • Zagreb – 13.09.  u 9 sati u hotel Westin Zagreb na adresi Izidora Kršnjavog 1.
  • Dubrovnik – 15.09. u 9 sati u hotelu Adria Radnička ul. 46, 20000 Dubrovnik.
  • Beograd – 24.09. u 9h u hotelu Falkensteiner Hotel Belgrade Bulevar Mihajla Pupina 10k.
  • Sarajevo – 22.09. u 9h u hotelu Novotel Sarajevo Bristol Fra Filipa Lastrića, Sarajevo 71000.
  • Beč – 09.09. u 9h u hotelu Flemings Conference Hotel Wien Neubaugürtel 26-28, 1070 Wien.
  • Salzburg – 11.09. u 9h u hotelu Hotel NH Collection Salzburg City Franz-Josef-Straße 26, 5020 Salzburg.

Nove pozicije otvorene su za žene i muškarce, a Emirates traži kandidate koji odražavaju vrijednosti koje kompanija njeguje, poput profesionalnosti, empatičnosti, progresivnosti, vizionarstva i kozmopolitskog svjetonazora. Zainteresirani kandidati trebaju doći s ažuriranim životopisima na engleskom jeziku te novijom fotografijom. Kandidatima se također preporuča da ispune online prijavnicu putem internetske stranice Emirates Group careers prije dolaska na Dan otvorenih vrata. Više informacija i detalja o selekcijskom postupku može se naći na: http://www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew/

Emirates trenutno zapošljava više od 200 članova kabinskog osoblja iz Hrvatske, a Hrvati su jedna od 130 nacionalnosti kabinskog osoblja koje brine o putnicima na letovima Emiratesa. Postoji niz uvjeta koje kandidati moraju ispunjavati kako bi konkurirali za navedene pozicije, uključujući navršenu 21 godinu u trenutku priključivanja kompaniji i obvezan minimalni doseg od 212 centimetara prilikom stajanja na prstima. Kandidati se trebaju pripremiti na mogućnost da će na selekciji morati provesti cijeli dan, a oni koji uđu u uži izbor bit će obaviješteni o terminu i lokaciji dodatnih selekcijskih procesa.

Članovi kabinskog osoblja zaposleni u aviokompaniji Emirates dobivaju cjelovit „paket“ koji uključuje različite pogodnosti poput neoporezivih prihoda, besplatnog zajedničkog smještaja u visokokvalitetnim smještajnim jedinicama u Dubaiju, besplatan prijevoz do i od radnog mjesta, zdravstveno i dentalno osiguranje te ekskluzivne popuste na kupovinu i različite aktivnosti u slobodno vrijeme tijekom boravka u Dubaiju. Paket također uključuje atraktivne povlastice za putovanja diljem Emiratesove kontinuirano rastuće svjetske mreže destinacija koje se nalaze na šest kontinenata, a na njih imaju pravo i članovi obitelji zaposlenika.

Hrvatice Ivana Trojanović Sopić i Anamarija Vučičević Bartolić podijelile su najvrjednija iskustva koja su stekle tijekom inicijalne obuke (Abinitio Training) u školi Emirates Aviation Academy. Ivana cijeni vrijeme koje je provela tamo kao i znanja i vještine koje je svladala: „Tijekom obuke steknete samopouzdanje te naučite kako pristupiti putnicima različitih nacionalnosti i kultura. Obuzme vas ponos kad vidite svoje rezultate nakon obuke i koliko ste toga postigli. Postanete timski igrač, naučite raditi za veće i bolje dobro i naposljetku spoznate kako biti odličan vođa. U školi Emirates Aviation Training Academy uče nas kako biti obazriviji te tamo postajemo dio velike kozmopolitske obitelji.”

„Tijekom obuke jedna je od najvažnijih stvari koju sam naučila kako pravilno reagirati u kriznim situacijama. Treningom se gradi samopouzdanje kako bi se stečena znanja primijenila u svakodnevnom životu, pogotovo kad je riječ o medicinskoj obuci pa tako sad mogu procijeniti određena medicinska stanja i pravilno reagirati što smatram velikom prednošću“, zaključuje Anamarija.