Traže se 4 osobe za putovanje u Bugarsku – Erasmus +


Udruga SVON traži 4 mlade osobe (18-30 godina) za razmjenu mladih pod nazivom “ LET’S WORK FOR WORK 3” koji će se održati u gradu Tryavna, Bugarska, u razdoblju od 16-25. 06. 2021. pod pokroviteljstvom programa Erasmus+, sekcija Mladi.

Smještaj, hrana (3 obroka dnevno) te prijevoz (putuje se s autom) su u potpunosti pokriveni. Trošak koji se ne refundira su troškovi participacije u iznosu od 150kn + 100kn godišnje članarine u udruzi SVON.

Za dolazak na projekt imamo 3 mogućnosti: ili negativni PCR test ne stariji od 72 sata (potrebno je imati racun na ime sudionika), ili cjepivo sa zdravstvenom propusnicom, ili službeni dokument koji je napisao liječnik kojim se potvrđuje da je sudionik prebolio COVID u zadnjih 6 mjeseci. Za povratak u Hrvatsku moguce je uzet PCR test u Bugarskoj koje iznosi 45€ ili ostale aktivnosti navedene na službenoj stranici MUP-a. https://mup.gov.hr/uzg-covid/hrvatski/286211

Tražimo osobe koje su spremne aktivno sudjelovati tokom cijele razmjene mladih te koje su sposobne komunicirati na engleskom jeziku.

Više informacija možete dobit na upit na e-mail svon.info@gmail.com ili na Facebook stranici udruge.