Traže se 4 osobe za put u Rumunjsku


Želite li provesti 10 dana u prekrasnim brežuljcima Sarate Monteoru-a, okruženom vinogradima, šumom i termalnim vodama? Želite li se zabaviti s ostalih 40 sudionika iz 7 različitih zemalja? Želite li steći nova znanja kako napisati životopis i pripremiti se za poslovni intervju?
 
Udruga SVON trazi 4 mlade osobe (18-30 godina) za razmjenu mladih pod nazivom “EMPOWERING THE POWERTY – entreprenurship and business opportunities in poor and disadvantaged areas, koji će se održati u gradu Sarata Monteoru, Rumunjska, u razdoblju od 19. – 28.08.10.2021. pod pokroviteljstvom programa Erasmus+, sekcija Mladi.
 
Smještaj, hrana (3 obroka dnevno) te prijevoz (putuje se s autom) su u potpunosti pokriveni. Trošak koji se ne refundira su troškovi participacije u iznosu od 150kn + 100kn godišnje članarine u udruzi SVON. 
 
Za ulazak u Rumunjsku, neophodno je ispuniti uvjete navedene na službenoj stranici MVEP-s.
 
Tražimo osobe koje su spremne aktivno sudjelovati tokom cijele razmjene mladih te koje su sposobne komunicirati na engleskom jeziku. 
 
Ukoliko želite sudjelovati na projektu u Rumunjskoj o poduzetništvu, gdje su smještaj, hrana i putni troškovi pokriveni, a nakon projekta dobijete i certifikat službeno priznat od strane EU, prijavite se na naš projekt!
 
Više informacija o projektu možete dobiti na upit na e-mail svon.info@gmail.com