Traže se 4 osobe za ERASMUS+ putovanje u Bugarsku – Svi troškovi pokriveni


Udruga SVON trazi 4 osobe (BEZ DOBNOG LIMITA) za TRAINING COURSE pod nazivom “DIFFERENT BUT EQUAL!” koji će se održati u gradu Pazardžik, Bugarska, u razdoblju od 26.10. – 02.11.2022. pod pokroviteljstvom programa Erasmus+.

Smještaj, hrana (3 obroka dnevno) su u potpunosti pokriveni. Troškovi prijevoza se refundiraju u iznosu do 275€.
Trošak koji se ne refundira su troškovi participacije u iznosu od 150kn + 100kn godišnje članarine u udruzi SVON.
Tražimo osobe koje su spremne aktivno sudjelovati tokom cijelog projekta te koje su sposobne komunicirati na engleskom jeziku.
Ukoliko želite sudjelovati na projektu u Bugarskoj gdje su smještaj, hrana i putni troškovi pokriveni, a nakon projekta dobijete i certifikat službeno priznat od strane EU, YOUTHPASS, prijavite se na ovaj projekt!

Facebook stranica udruge – https://www.facebook.com/svon.info/
Više informacija o projektu možete dobiti na upit na e-mail svon.info@gmail.com.

Erasmus+ razmjene mladih uključuje edukativne neformalne radionice tijekom cijelog dana i interkulturalnu razmjenu s drugim sudionicima iz različitih država. Erasmus+ projekti nisu turistička putovanja isključivo s ciljem obilaska mjesta na koje se odlazi. Ciljevi Erasmus+ programa je učenje o danoj temi i ispunjavanje obveza tijekom boravka, upoznavanje drugih ljudi, rad na sebi itd. Više o Erasmus+ projektima i vrijednostima koje oni potiču možete pročitati na https://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/projects_en.